Справжня китайська курочка за старовинним рецептом - це страва, яка вразить вас своїм смаком та ароматом. Цей рецепт приготування справжньої китайської курочки за старовинним рецептом є швидким і простим способом приготування цієї страви.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом справжньої китайської курочки за старовинним рецептом читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом справжньої китайської курочки за старовинним рецептом нам знадобиться:

  • Куряча грудка - 300 грам
  • Болгарський перець – 250 грам
  • Імбир - 10 грам
  • Соєвий соус – 3 ст. ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 0,5 чайних ложки

Спосіб приготування страви за рецептом справжньої китайської курочки за старовинним рецептом:

Крок 1: Підготовка інгредієнтів для справжньої китайської курочки за старовинним рецептом

Готувати справжню китайську курочку за старовинним рецептом почніть з різання курки на невеликі шматочки, які приблизно однакового розміру, і викладете на сковороду. Далі для справжньої китайської курочки за старовинним рецептом поріжте болгарський перець на шматочки такої ж форми, як шматочки курки. Також дрібно порубайте корінь імбиру та часник для справжньої китайської курочки за старовинним рецептом.

Крок 2: Обсмажування курки та перцю для справжньої китайської курочки за старовинним рецептом

Далі для приготування справжньої китайської курочки за старовинним рецептом візьміть сковороду і обсмажте курку та болгарський перець у олії до золотистої скоринки. Після цього справжню китайську курочку за старовинним рецептом посоліть та готуйте до м'якості обох інгредієнтів.

Крок 3: Додавання імбиру, часнику та соєвого соусу для справжньої китайської курочки за старовинним рецептом

Додайте в справжню китайську курочку за старовинним рецептом дрібно порубані корінь імбиру та часник до обсмаженої курки та перцю на сковороді. Потім влийте в справжню китайську курочку за старовинним рецептом соєвий соус, швидко перемішайте і готуйте ще кілька хвилин.

Крок 4: Подання справжньої китайської курочки за старовинним рецептом

Справжня китайська курочка за старовинним рецептом готова. Подавайте справжню китайську курочку за старовинним рецептом як закуску або як гарячу страву, гарніром до нього підійде відварний рис. Тепер ви можете неодмінно насолоджуватися смаком дивовижною справжньою китайською курочкою за старовинним рецептом страви разом із друзями та близькими.

Читайте також:

Круче аджики: рецепт пікантної закуски з хрону та помідорів

Однією штучкою не відбудешся: рецепт рулетиків з кабачків із вершковим сиром

Чарівна закуска: рецепт маринованого оселедця, який робиться з гірчицею