Якщо ви любите кулінарію, то вам обов'язково потрібно спробувати приготувати страву за старовинним рецептом справжніх гуцульських вареників із секретом. Це смачна та ситна страва з української кухні, яка не залишить байдужими нікого з ваших близьких чи гостей.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати страву за старовинним рецептом справжніх гуцульських вареників із секретом, читайте у нашому матеріалі.
Для того, щоб приготувати страву за старовинним рецептом справжніх гуцульських вареників із секретом, нам знадобиться:
Для тесту: | ||
Борошно - 1,5-2 склянки | ||
Вода тепла (30-35 град.) - 100-120 мл | ||
Яйця – 1 шт. | ||
Для начинки: | ||
Квасоля – 100 г сухий | ||
Гриби сухі – 40 г | ||
сіль | ||
Перець чорний мелений | ||
Олія вершкове – 2 ст. ложки | ||
Цибуля ріпчаста - 0,5 шт. | ||
Для заправки: | ||
Сало – 40 г | ||
Цибуля – 0,5 шт. |
Спосіб приготування страви за старовинним рецептом справжніх гуцульських вареників із секретом:
1. Для початку приготування гуцульських вареників необхідно підготувати квасолю. Квасолю відваріть, злийте відвар, трохи посоліть і поперчіть, а потім подрібніть в блендері або м'ясорубці. Залишіть квасолю осторонь.
2. Промийте сушені гриби і відваріть протягом 10 хвилин. Дрібно поріжте гриби і обсмажте їх разом із подрібненою цибулею на олії.
3. Перемішайте гриби з квасолею і додайте на смак сіль і перець.
4. З борошна, води та яйця замісіть тісто, щоб воно не липло до рук. Розкотіть його тонко і виріжте кружечки склянкою.
5. На кожен кружечок ваших майбутніх гуцульських вареників покладіть трохи начинки та заліпіть вареник.
6. Підсоліть киплячу воду та варіть гуцульські вареники на слабкому вогні 7-10 хвилин. Вийміть гуцульські вареники шумівкою на тарілку.
7. Дрібно наріжте сало і обсмажте його до отримання шкварок. Додайте рум'яну цибулю.
8. Заправьте гуцульские вареники салом и луком.
Гуцульські вареники з квасолею за старовинним рецептом справжніх гуцульських вареників із секретом готові, їх можна прикрасити зеленню та подати на стіл. Смачного!
Читайте також:
Такі так, це насолода: єврейський рецепт картопляного пирога зі смаженою цибулею
Будете клацати як насіння: рецепт крабових паличок, обсмажених у яйці та сухарях
Ситно та з сюрпризом: рецепт пишних млинців з начинкою із сиру та ковбаси