Польський форшмак – ідеальний суп для обіду.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- Свиняча шийка - 350 г
- Яловичина - 250 г
- Бекон сирокопчений - 200 г
- Ковбаса куряча варено-копчена - 400 г
- Цибуля - 300 г
- Печериці - 200 г
- Перець солодкий червоний - 1 шт.
- Огірки мариновані – 200 г
- Часник - 4 зубчики
- Томатная паста - 3 ст.л.
- Рослинна олія – 2 ст.л.
- Лавровий лист - 2 шт
- Свіжа петрушка - до смаку
- Вода - 2 л
- Червоний перець чилі – 1/2 ч.л.
- Запашний перець горошком - 3 шт.
- Майоран сушений – 1 ч.л.
- Паприка копчена – 1 ч.л.
- Перець чорний мелений - 1/2 ч. л.
- Сіль - 1/2 ч.л.
Наріжте ковбасу скибочками, бекон невеликими шматочками, цибулю і перець наріжте дрібним кубиком, часник подрібніть, печериці наріжте пластинками, мариновані огірки очистіть від шкірки і наріжте тонкими часточками вздовж плода, наріжте невеликими свинину і яловичину.
Розігрійте сковороду із 1 ст.л. рослинної олії і обсмажте свинину на сильному вогні 10 хвилин, іноді перевертаючи, перекладіть м'ясо зі сковороди в миску.
Потім обсмажте яловичину на сильному вогні 10 хвилин, іноді перевертаючи шматочки, перекладіть м'ясо зі сковороди в миску.
Обсмажити в сковороді бекон на середньому вогні 5 хвилин, перекласти зі сковороди в миску і додати курячу ковбасу, обсмажити 5 хвилин на середньому вогні.
У каструлю додайте обсмажене м'ясо, ковбасу, бекон, лавровий лист, запашний перець, воду. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і накрийте кришкою каструлю, варіть 25 хвилин на слабкому вогні.
Додайте в сковороду цибулю і обсмажте на середньому вогні 5 хвилин.
Потім додайте часник і обсмажте ще 2 хвилини на середньому вогні.
Розсуньте цибулю по краях сковороди і додайте до центру томатну пасту. Обсмажте 1 хвилину на середньому вогні, перемішуючи.
Додайте в каструлю обсмажену цибулю, солодкий перець із грибами, мариновані огірки, паприку, чорний мелений перець, червоний перець чилі, майоран, сіль та варіть під кришкою на слабкому вогні 10 хвилин.
Подавати польський форшмак потрібно у гарячому вигляді. При подачі посипати блюдо свіжою петрушкою.
Читайте також:
Ой, несіть мені добавку: рецепт старовинної єврейської закуски з печінки та філе оселедця
Згадаймо смак дитинства: рецепт домашніх картопляних пиріжків з начинкою з фаршу та моркви