Рулетики з крабовою начинкою готуються з доступних інгредієнтів. Це пікантна, ситна, яскрава та оригінальна закуска.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля приготування млинців з крабовими паличками та сиром знадобляться такі продукти:
- яйця - 3 шт.Крабові палички - 3 шт.Сир твердий - 100 гМайонез - 2 ст. ложкиКріп свіжий - 4-5 гілочок (10 г)Сіль - за смакомОлія рослинна (для смаження) - 1 ст. ложка
Одне з яєць розбийте в миску, посоліть і збовтайте вилкою до однорідності.
Сковороду змастіть олією і розігрійте на середньому вогні. Вилийте яєчну масу, розрівняйте, нахиляючи сковороду убік. Підсмажте млинець, що вийшов, приблизно по 1-2 хвилини з кожного боку. Таким же чином з яєць, що залишилися, випікайте ще 2 млинці.
Крабові палички очистіть від заводської оболонки.
Одну паличку акуратно, намагаючись не порвати, розгорніть і викладіть зверху на один з млинців.
Точно так само вчиніть з 2 яєчними млинцями, що залишилися, і крабовими паличками.
Сир натріть на середній тертці і розділіть на 3 рівні частини. Розподіліть сир на кожен млинець зверху крабової палички.
Кріп промийте, обсушіть, дрібно наріжте та розділіть на 3 частини. Посипте кропом начинку кожного млинця.
Поверніть кожен млинець із начинкою в щільний рулетик.
Розріжте кожен рулетик поперек на 3-4 частини.
Викладіть яєчні млинці з крабовими паличками та сиром на блюдо сервіровки і подавайте до столу.
Читайте також:
Ой, несіть мені добавку: рецепт старовинної єврейської закуски з печінки та філе оселедця
Згадаймо смак дитинства: рецепт домашніх картопляних пиріжків з начинкою з фаршу та моркви