Рулетики з крабовою начинкою готуються з доступних інгредієнтів. Це пікантна, ситна, яскрава та оригінальна закуска.

Для приготування млинців з крабовими паличками та сиром знадобляться такі продукти:

  • яйця - 3 шт.Крабові палички - 3 шт.Сир твердий - 100 гМайонез - 2 ст. ложкиКріп свіжий - 4-5 гілочок (10 г)Сіль - за смакомОлія рослинна (для смаження) - 1 ст. ложка

Одне з яєць розбийте в миску, посоліть і збовтайте вилкою до однорідності.

Сковороду змастіть олією і розігрійте на середньому вогні. Вилийте яєчну масу, розрівняйте, нахиляючи сковороду убік. Підсмажте млинець, що вийшов, приблизно по 1-2 хвилини з кожного боку. Таким же чином з яєць, що залишилися, випікайте ще 2 млинці.

Крабові палички очистіть від заводської оболонки.
Одну паличку акуратно, намагаючись не порвати, розгорніть і викладіть зверху на один з млинців.
Точно так само вчиніть з 2 яєчними млинцями, що залишилися, і крабовими паличками.

Сир натріть на середній тертці і розділіть на 3 рівні частини. Розподіліть сир на кожен млинець зверху крабової палички.

Полийте сир зверху майонезом. Це дуже зручно зробити з кондитерського корнетика чи за допомогою звичайного пакету.

Кріп промийте, обсушіть, дрібно наріжте та розділіть на 3 частини. Посипте кропом начинку кожного млинця.

Поверніть кожен млинець із начинкою в щільний рулетик.

Розріжте кожен рулетик поперек на 3-4 частини.
Викладіть яєчні млинці з крабовими паличками та сиром на блюдо сервіровки і подавайте до столу.

Читайте також:

Ой, несіть мені добавку: рецепт старовинної єврейської закуски з печінки та філе оселедця

Згадаймо смак дитинства: рецепт домашніх картопляних пиріжків з начинкою з фаршу та моркви

Сусіди збігуться на цей запах: рецепт соковитого заливного пирога з яйцем та зеленою цибулею на кефірі