Такі бутерброди стануть відмінним аналогом міні-піци, яка підійде як сніданок і закуски, а також для посиденьок з друзями за келихом пива.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про те, як приготувати яєчні бутерброди із сиром, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування яєчних бутербродів із сиром нам знадобиться:
Яйця – 4 шт. | ||
Сир твердий – 50 г | ||
Хліб білий – 60 г (2 шматочки) | ||
Олія - 10-15 мл | ||
Зелень свіжа (для прикраси, за бажанням) – до смаку | ||
Сіль за смаком |
Спосіб приготування яєчних бутербродів із сиром:
Щоб приготувати смачну та ситну страву з яєць, потрібно вміти не лише вчасно розбити їх у миску, але й додати всі необхідні інгредієнти, щоб дати страві неповторний смак. В даному випадку, після розбивання яєць та додавання щіпки солі, потрібно збити їх віночком до однорідності.
Далі, щоб додати нотку вишуканості, ми натираємо твердий сир на великій тертці. А потім у сковороді розігріваємо олію і викладаємо шматочки хліба. Його ми обсмажуватимемо на вогні трохи нижче середнього приблизно по 1-2 хвилини з кожного боку, до підрум'янювання.
Коли хліб підрум'яниться, на кожному клаптику потрібно розкласти натертий сир і приготувати яєчну суміш. Для цього збиті яйця потрібно вилити у сковороду між шматочками хліба. При цьому трохи піднімаємо хліб виделкою, щоб яєчна суміш потрапила під кожен шматочок.
Щоб досягти ідеального результату, потрібно накрити сковороду кришкою і готувати страву на маленькому вогні близько 5 хвилин до повного схоплювання яєчної маси. За бажання, можна посипати блюдо свіжою зеленню, щоб додати йому особливі нотки аромату та смаку. Таким чином, вийде смачна, ситна та красиво оформлена страва з яєць, яка порадує вас і ваших близьких.
Читайте також:
Захочеться готувати що вихідних: рецепт крабового салату в лаваші. Це щось
Ідеально під картоплю: рецепт рубаних курячих котлет у томатно-сметанному соусі
Королівська страва: рецепт курячих котлет з сиром та грибами. Ви в них закохаєтесь