Рецепт такого соусу – це чудова ідея, як урізноманітнити смак закуски. А ще він чудово підійде, наприклад, до м'ясного асорті. До того ж рецепт настільки простий, що приготування займає лише кілька хвилин.

Продукти:

  • яйця – 2 шт.;
  • вода - 1 ст. л.;
  • оцет 6% – 2 ст.л.;
  • сахар - 1 ст.л.;
  • олія вершкове - 1 ст.л.;
  • хрін (готова приправа) - близько 100 гр (або більше-менше, за смаком)

У каструльку розбиваємо яйця, додаємо оцет, воду, цукор та олію. Все це потрібно ретельно розмішати.

Ставимо каструльку на середній вогонь і доводимо до кипіння, постійно помішуючи.

Коли яйця "схопилися", вимикаємо вогонь, солимо і додаємо хрін до смаку. Скільки приправ із хрону додати, залежить від особистих переваг. Закуску з яєць із хріном знову перемішуємо, остуджуємо.

Зазначимо, що такий соус чудово поєднується з м'ясом та рибою. Причому чим жирніше м'ясо або риба, тим органічніше з ними виглядає соус із хрону.

Проте трапляються й досить несподівані поєднання. Наприклад, салат з беконом і яйцями заправка з хріном робить яскравіше і цікавіше, а ніжна сьомга здається менш жирною, але залишається при цьому такою ж ніжною і не втрачає благородного смаку.

Читайте також:

Яка ж це смакота: рецепт закусочних млинців з крабовими паличками та сиром

Справжня спокуса: рецепт швидкої закуски на крекерах з крабових паличок, яєць та плавленого сиру

Її величність ніжність: рецепт соковитої буженини в розсолі. Такого ви ще не куштували