Незвичайні оладки з вермішелі, твердого та кисломолочного сиру займуть гідне місце на вашому столі та стануть справжньою родзинкою у вашому меню. Ця проста, але цікава страва робиться швидко і легко, і вона сподобається всім вашим гостям.

Радимо спробувати її найближчим часом та здивувати близьких своєю кулінарною майстерністю! Докладний рецепт читайте у нашому матеріалі.

Для приготування оладок з вермішелі, твердого та кисломолочного сиру нам знадобиться:

Вермішель – 120 г (у сухому вигляді)
Кисломолочний сир (жирністю 9%) - 130 г
Яйце - 1 шт.
Сир твердий – 30 г
Борошно - 40 г
Цукор - 40 г
Олія - ​​30 мл
Олія вершкове - 20 г
Сіль за смаком

Спосіб приготування оладок з вермішелі, твердого та кисломолочного сиру:

Для початку вам необхідно взяти каструлю і налити в неї 750 мл води й довести до кипіння. Не забудьте посолити воду за допомогою 0,25 чайної ложки. Додати вермішель і дайте воді ще раз закипіти. Потім зменште вогонь і варіть вермішель до готовності, час для приготування якої може відрізнятися в залежності від виробника і сорту борошна. Рекомендуємо перевірити час варіння на упаковці.

Коли вермішель приготується, зливаємо її на друшляк, промиваємо холодною водою, щоб запобігти злипанню і даємо їй стекти.

Далі необхідно з'єднати кисломолочний сир, цукор і яйце в мисці й ретельно перемішати ложкою, розминаючи грудочки кисломолочного сиру.

Тепер необхідно натерти твердий сир на дрібній тертці. Додайте борошно і сир в сирну основу і перемішайте ще раз.

Додайте в цю суміш відварену вермішель і ще раз перемішайте, готуючи своєрідне вермішелеве тісто для незвичайних оладок.

Після цього потрібно розігріти вершкове масло та рослинну олію на сковороді та викласти тісто у вигляді плоских коржиків, використовуючи приблизно 1-1,5 столові ложки для кожної оладки. Не накривайте кришкою і смажте оладки на вогні вище середнього приблизно 2 хвилини до золотого кольору.

Після того, як оладки набудуть бажаного кольору, їх необхідно перевернути та смажити з іншого боку ще протягом 2 хвилин. Оладки потрібно перекласти зі сковороди на серветку, щоб увібралася зайва олія. Потім викладіть їх на тарілку і подавайте до чаю чи кави.

Читайте також: