Лаваш з бананом та варенням - рецепт-виручалочка, коли з мінімуму продуктів виходить десерт до чаю.

Продукти:

  • лаваш – 2 шт. (220 г);
  • банан - 450 г (2 шт.);
  • варення полуничне – 100 г;
  • шоколад темний – 40 г;
  • олія – 1 ч. ложка.

важливо!

  • Банани потрібно вибирати для цієї страви добре дозрілими, тоді начинка вийде і ароматніше, і солодше.

Лаваш розкладаємо на столі, змащуємо половиною варення.

Банан очищаємо від шкірки і викладаємо на край лаваша.

Повертаємо лаваш рулетом. У такий же спосіб формуємо другий рулет.

Сковороду змащуємо олією за допомогою кулінарної кисті. Викладаємо рулети з лаваша до сковороди. Обсмажуємо 1 хвилину, до підрум'янюючи з усіх боків.

На водяній бані або в мікрохвильовій печі розтоплюємо шоколад.

Обсмажені рулети знімаємо зі сковороди та нарізаємо шматочками завтовшки приблизно 3-4 см.

Поливаємо рулетики розтопленим шоколадом та подаємо до столу.

Читайте також:

Так робили гуцули: рецепт весняного салату з редискою та сиром

Ніжніше не буває: рецепт фаршированих яєць із крабовими паличками

Захочеться облизати тарілку: рецепт курячого філе під шубою з сиру та овочів