Лаваш з бананом та варенням - рецепт-виручалочка, коли з мінімуму продуктів виходить десерт до чаю.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПродукти:
- лаваш – 2 шт. (220 г);
- банан - 450 г (2 шт.);
- варення полуничне – 100 г;
- шоколад темний – 40 г;
- олія – 1 ч. ложка.
важливо!
- Банани потрібно вибирати для цієї страви добре дозрілими, тоді начинка вийде і ароматніше, і солодше.
Лаваш розкладаємо на столі, змащуємо половиною варення.
Банан очищаємо від шкірки і викладаємо на край лаваша.
Повертаємо лаваш рулетом. У такий же спосіб формуємо другий рулет.
Сковороду змащуємо олією за допомогою кулінарної кисті. Викладаємо рулети з лаваша до сковороди. Обсмажуємо 1 хвилину, до підрум'янюючи з усіх боків.
Обсмажені рулети знімаємо зі сковороди та нарізаємо шматочками завтовшки приблизно 3-4 см.
Поливаємо рулетики розтопленим шоколадом та подаємо до столу.
Читайте також:
Так робили гуцули: рецепт весняного салату з редискою та сиром
Ніжніше не буває: рецепт фаршированих яєць із крабовими паличками
Захочеться облизати тарілку: рецепт курячого філе під шубою з сиру та овочів