Продукти (на 3 порції):
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- хліб тостовий – 3 шт.;
- сир плавлений – 160 г;
- ківі - 140 г (2 шт.);
- майонез - 20 г;
- часник – 1-2 зубчики;
- петрушка свіжа – 10 г + для прикраси;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений - за смаком.
Плавлені сирки потрібно натерти на середній або дрібній тертці та викласти у миску. Петрушку (10 г) дрібно нарізаємо і додаємо в миску з натертим сиром.
Часник потрібно очистити, подрібнити і також додати до сиру та зелені. Далі додаємо в миску майонез і перемішуємо. Маса повинна добре тримати форму, за потреби можна додати ще трохи майонезу.
Посоліть.
Тости треба остудити. По поверхні кожного тосту розподіляємо сирну масу.
Ківі промийте, очистіть і наріжте кружальцями завтовшки 0,5 см.
Викладіть по одному кружечку ківі поверх сирної начинки. Решту кружечка ківі розріжте навпіл і викладіть у кутки тостів.
Тости з ківі, плавленим сиром та часником прикрасьте зеленню петрушки та подавайте до столу.
Читайте також:
Як правильно битися яйцями на Великдень, щоб завжди був успіх і щоб усіх перемагати
Так робили в панських будинках: як приготувати оладки-пиріжки з начинкою з курки
Раніше цей рецепт зберігали в таємниці: як зробити смачний паштет із скумбрії