Продукти (на 3 порції):

  • хліб тостовий – 3 шт.;
  • сир плавлений – 160 г;
  • ківі - 140 г (2 шт.);
  • майонез - 20 г;
  • часник – 1-2 зубчики;
  • петрушка свіжа – 10 г + для прикраси;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений - за смаком.

Плавлені сирки потрібно натерти на середній або дрібній тертці та викласти у миску. Петрушку (10 г) дрібно нарізаємо і додаємо в миску з натертим сиром.

Часник потрібно очистити, подрібнити і також додати до сиру та зелені. Далі додаємо в миску майонез і перемішуємо. Маса повинна добре тримати форму, за потреби можна додати ще трохи майонезу.

Посоліть.

Тостовий хліб розрізаємо по діагоналі навпіл. Розігріваємо суху сковороду на середньому вогні та обсмажуємо хліб по 1 хвилині з кожного боку, до рум'яної скоринки.

Тости треба остудити. По поверхні кожного тосту розподіляємо сирну масу.

Ківі промийте, очистіть і наріжте кружальцями завтовшки 0,5 см.
Викладіть по одному кружечку ківі поверх сирної начинки. Решту кружечка ківі розріжте навпіл і викладіть у кутки тостів.

Тости з ківі, плавленим сиром та часником прикрасьте зеленню петрушки та подавайте до столу.

Читайте також:

Як правильно битися яйцями на Великдень, щоб завжди був успіх і щоб усіх перемагати

Так робили в панських будинках: як приготувати оладки-пиріжки з начинкою з курки

Раніше цей рецепт зберігали в таємниці: як зробити смачний паштет із скумбрії