Продукти (на 6 порцій):
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- Свинина (м'якоть) – 400 г;
- Печінка куряча – 200 г;
- Цибуля ріпчаста - 160 г (1 шт.);
- Олія (для смаження) - 45 мл (3 ст. ложки);
- Сухарі панірувальні - 60 г;
- Оцет 3% – 8 мл (2 ч. ложки);
- Сіль - 1 ч. ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1 ч. ложка (за смаком)
М'ясо та печінку вимити та обсушити.
Цибулю очистити і крупно нарізати.
Свинину, курячу печінку та цибулю пропустити через м'ясорубку.
Фарш поперчити, посолити та ретельно перемішати.
Таким же чином вчинити з фаршем, що залишився.
З цієї кількості фаршу вийшло 12 штук.
У сковороді розігріти 2 ст. ложки олії і викласти туди котлети.
Смажити на сильному вогні по 5 хвилин з кожного боку, до рум'яної скоринки.
Увімкнути духовку для розігріву до 180 градусів.
Викласти котлети в жароміцну форму. Відправити форму в духовку та запікати котлети 10 хвилин.