Пісний борщ часто буває ще смачнішим, ніж м'ясний та наваристий. Для приготування пісного борщу необхідний стандартний борщовий набір продуктів, крім м'яса, а також насіння соняшника.

Докладніше про те, як приготувати смачний пісний борщ із насінням, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування пісного борщу нам знадобиться:

Спосіб приготування пісного борщу:

Для приготування апетитного та поживного вегетаріанського пісного борщу вам знадобляться очищені буряки та морква, які необхідно нарізати дрібними кубиками. Також приготуйте капусту, яку потрібно нашаткувати.

Взявши чисту і суху каструлю, злегка обсмажте в ній сире насіння і мелений коріандр до того моменту, поки насіння не набуде золотистого відтінку.

Додайте на дно каструлі подрібнені буряки і злегка обсмажте їх разом із насінням. Після цього влийте олію і додайте подрібнену моркву, обсмажуйте овочі, перемішуючи хвилин п'ять.

Почистіть картоплю та наріжте її кубиками середнього розміру. Додайте до каструлі нашатковану капусту, лавровий лист та томатну пасту. Налийте киплячу воду, посоліть до смаку, доведіть до кипіння і зменшіть вогонь. Тепер можна почати готувати пісний борщ до того моменту, поки капуста і картопля не стануть м'якими та готовими до вживання.

Останнім штрихом стануть апетитні насіння, яке надасть борщу оригінального смаку і насиченого аромату.

Цей смачний та корисний вегетаріанський пісний борщ із насінням готовий до подачі! Подайте його на стіл і порадуйте своїх близьких та друзів своїми кулінарними талантами.

Читайте також: