Інгредієнти:

  • хліб 4 скибочки;
  • сир 200 г;
  • вершкове масло|мастило| 20 г;
  • пиво чи ель 70 мл;
  • вустерський соус 1½ ст. ложки;
  • діжонська гірчиця 1 ст. ложки.

Хліб потрібно трохи підсушити в тостері або на сухій сковороді.

Сир натріть на великій тертці, а масло розтопіть у мікрохвильовій печі або на паровій бані.

Змішуємо сир з олією, пивом, соусом та гірчицею. Викладаємо на хліб.

Запікайте бутерброди приблизно 5–7 хвилин за температури 200 °С, щоб сир розплавився.

Читайте також:

Рецепт вихідного дня: готуємо рисові оладки з шинкою та сиром

Майже вдвічі дешевше: АТБ показав продукти, які можна купити за дуже вигідною ціною

Справжнє блаженство: рецепт незвичайних голубців із квашеної капусти

АТБ порадував серйозними знижками: картку можна отримати вже у чотирьох банках