Цей картопляний рулет з м'ясом – ідеальне поєднання ніжної картоплі, ароматних трав та ситної м'ясної начинки.

Соковитий, із золотистою скоринкою, він стане улюбленою стравою на вашій кухні. Пориньте у процес його приготування, і ви самі переконаєтеся, наскільки легко та смачно можна порадувати своїх близьких!

Картопляний рулет з м'ясом, кадр з відео
Картопляний рулет з м'ясом, кадр з відео

Інгредієнти:

Для картопляної основи:

  • 6 картоплин
  • 1 луковица (для коржа)
  • 2 яйця
  • 3 столові ложки сметани
  • 3 столові ложки борошна
  • Сіль, перець, італійські трави, сушений часник за смаком

Для м'ясної начинки:

  • 400 г м'ясного фаршу
  • 1 цибулина (для начинки)
  • кріп
  • Сіль та перець за смаком

Приготування:

  1. Картопляний корж: Почнемо з картоплі! Натерти його на великій тертці, додати до нього нарізану цибулю, яйця, сметану, борошно, а потім щедро приправити спеціями. Перемішайте масу, щоб вона стала однорідною. Розкладіть її на пергаменті, сформувавши рівний шар і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин. У цей час займемося начинкою.

    Картопляний рулет з м'ясом, кадр з відео
    Картопляний рулет з м'ясом, кадр з відео

  2. Поки корж запікається, обсмажте цибулю на сковороді до м'якості і додайте його до фаршу. Додайте кріп, сіль та перець. Добре перемішайте, щоб усі аромати з'єдналися.

  3. Коли картопляний корж злегка підрум'яниться, акуратно згорніть його в рулет, поки він ще гарячий, і дайте трохи охолонути . Після цього розкрийте його, рівномірно розподіліть м'ясну начинку і знову поверніть. Покладіть рулет на лист без пергаменту, накрийте фольгою і запікайте при 180 градусах близько 35-40 хвилин до золотистої скоринки.

Картопляний рулет з м'ясом, кадр з відео
Картопляний рулет з м'ясом, кадр з відео

Читайте також:

Апельсиновий манник: той самий пиріг, який зігріє душу краще за плед і чашки чаю, рецепт.

Хрумкий салат із крабовими паличками та грінками: рецепт, з яким і Крабов'я забудеться.

Рецепт пряної курки каррі: зігріваючий смак Сходу у кожній ложці.