Радянська кухня – це не лише простота та доступність, а й несподівані кулінарні знахідки. Сьогодні ми розповімо про закуску, яку готували ще у СРСР.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяМіні-тарталетки із сушок із ніжною м'ясною начинкою – це і ситно, і смачно, а головне, дуже просто!
Що знадобиться:
- Сушки– 150 г
- Молоко – 150 мл
- Курячий фарш – 500 г
- Цибуля – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Зелень (кріп, петрушка) – до смаку
- Сіль та перець – за смаком
- Майонез – 2 ст. л.
- Сир (твердий) – 100 г
Як готувати:
- Розм'якшуємо основу. Сушіння заливаємо теплим молоком і залишаємо на 50 хвилин, щоб вони стали м'якими, але не розповзлися.
- Готуємо начинку. До курячого фаршу додаємо дрібно нарізану цибулю, яйце, подрібнену зелень, сіль та перець. Все ретельно перемішуємо.
Фаршировані бублики, кадр з відео
- Формуємо закуску. Сушіння викладаємо на деко, на кожну вологими руками формуємо невеликі тюфтельки з фаршу.
- Запікаємо. Трохи змащуємо майонезом, посипаємо тертим сиром та відправляємо у розігріту до 180 ° C духовку на 40 хвилин.
Фаршировані бублики, кадр з відео
- Подаємо з любов'ю. Гарячі, ароматні та рум'яні міні-закуски готові!
Така страва чудово підійде як для сімейної вечері, так і для святкового столу. Міні-"пиріжки" на сушках дивують поєднанням смаків: ніжне м'ясо, просочена молоком основа і сир, що тягнеться - спробуйте, і вам обов'язково сподобається! Смачного!
Читайте також:
Рецепт коли хочеться затишку: ніжний вершковий каррі з пряними нотками.
Ніжна галета з яйцем та сиром: швидкий рецепт для затишного сніданку.
Коли терміново потрібно щось до чаю: рецепт соковитих і хрустких вишневих верств.