Хочете насолодитися ніжним та ароматним десертом, який подарує заряд енергії та радості? Спробуйте ці вівсяні печива з морквою та горіхами – вони не тільки корисні, а й неймовірно смачні!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЦе печиво ідеально підійде для легкого перекушування або завершення солодкого дня.
Інгредієнти:
▫️ 120 г вівсяного борошна
▫️ 100 г тертої моркви
▫️ 50 г кокосової олії
▫️ 60 г фініків
▫️ 30 г горіхів (на ваш смак)
▫️ 1 ч. л. розпушувача
▫️ 1/2 ч. л. кориці
▫️ Дрібка солі
▫️ 1 ч. л. ванільного екстракту
▫️ 30 мл води
Приготування:
- У глибокій мисці з'єднайте вівсяне борошно, розпушувач, корицю та щіпку солі. Ретельно перемішайте, щоби всі сухі інгредієнти добре розподілилися.
- В окремому посуді розтопіть кокосове масло, додайте пюре з фініків і ванільний екстракт. Перемішайте до однорідної суміші.
- Поріжте горіхи і додайте в рідку суміш, а потім ретельно перемішайте.
- Введіть терту моркву і перемішайте, щоб інгредієнти об'єдналися.
- Поступово додайте воду або рослинне молоко, щоб тісто стало досить щільним, але водночас м'яким, щоб легко формувати печиво.
- Розігрійте духовку до 180 °C. На лист, застелений пергаментом, викладайте ложкою невеликі порції тіста, надаючи їм круглу форму.
- Випікайте печиво в розігрітій духовці 12-15 хвилин, поки вони не придбають золотисту скоринку.
Готово! Тепер насолоджуйтесь м'якими, ароматними та корисними вівсяними печивами, які піднімуть настрій та подарують задоволення!
Читайте також:
Як приготувати смачний домашній майонез: рецепт без хімії – і на хліб намастити, і салат перетворити.
Золотисті хрусткі пиріжки з яблуками та журавлиною: десерт за 15 хвилин, навіть тісто місити не потрібно.