Звичайно, після приготування на Різдво і Новий рік хочеться тиждень відпочити і навіть не прибоіжатися ні до чого, що пов'язано з кулінарією, насолоджуючись залишками розкоші зі святкового столу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяАле мало в кого залишилося достатньо їжі станом на 4 січня, тому повертатися на кухню точно треба. Але це можна зробити з легкими рецептами у руці. Давайте розберемося, як приготувати дуже смачний і свіжий салат під назвою "Красуня" з куркою та редисом.
Інгредієнти:
- курячі стегна;
- капуста;
- редис;
- зелена цибуля;
- сметана;
- французька гірчиця у зернах;
- сіль
Приготування салату "Красуня":
1.Нарізаємо тонкими брусочками редис, шаткуємо дрібно капусту і змішуємо в одній мисці. Видаляємо у курячих стегон шкіру та кістки, викладаємо під харчову плівку.
2.За допомогою молотка злегка простукуємо м'ясо, а потім посипаємо улюбленими спеціями, наприклад паприкою. У сковороді на олії обсмажуємо курку з обох боків, а потім викладаємо на пергамент, позбавляємося зайвої рідини.
3.Шинкуємо дрібно зелену цибулю, нарізаємо дрібно куряче філе, викладаємо обидва компоненти до капусти і редису. Заправляємо салат сметаною, гірчицею, можна додати лимонний сік. Змішуємо компоненти та солимо.
4. Виходить універсальний салат, який підходить для святкового столу та для повсякденного вживання. При цьому салат можна вважати корисним, тому що він не містить майонезу.
Читайте також:
Це те, що шукає багато хто: рецепт найсмачніших булочок Сіннабон у вашому житті.
Кефір і варення - найкращі друзі : рецепт легендарного пирога з 90-х.
Легендарний крабовий рулет із вафель: рецепт закуски, яку швидко готувати та смачно їсти.