Синабони вже стали тією класикою, яку багато хто намагається знайти, коли йдуть за десертом до супермаркету, кондитерської чи навіть ресторану.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяАле, неймовірно смачні синобони можна приготувати і самому будинку. Та такі, що ніхто не відрізнить їх від того, що ви берете в кондитерській. Вони можуть вийде навіть краще. Записуйте рецепт і біжіть творити на кухню, адже це того варте.
Інгредієнти для тесту:
- молоко - 150 мл;
- цукор — 40 г;
- дріжджі свіжі - 21 г;
- сіль - ½ ч.л.;
- ванілін - щіпка;
- яйця - 3 шт.;
- вершкове масло - 180 г;
- борошно - 570 г.
Інгредієнти для начинки:
- яблука - 4 шт.;
- цукор — 1 ст.л.;
- вершкове масло - 20 г.
Інгредієнти для прошарку:
- вершкове масло - 60 г;
- цукор — 50 г;
- кориця мелена — 1,5 ч. л.
Інгредієнти для глазурі:
- вершковий сир маскарпоне - 80 г;
- цукрова пудра - 50 г;
- ванілін - щіпка;
- мед рідкий - 1 ст.
Приготування Синнабонів:
1.В тепле молоко висипаємо столову ложку цукру та дріжджі, перемішуємо. Далі додаємо до опари кілька ложок борошна, перемішуємо, залишаємо до активації дріжджів на 20 хвилин.
2. Далі перемішуємо опару і вводимо залишки цукру, ванілін, яйця, вершкового масла, перемішуємо. Висипаємо в суміш муку|борошно|, замішуємо м'яке еластичне тісто.
3.Викладаємо олію в тісто, на робочій поверхні втручаємо в тісто. Залишаємо тісто розстоюватися на 1,5 години у теплі під целофаном.
4. Для начинки нарізаємо очищені яблука маленькими кубиками.
5. Змішуємо окремо цукор із корицею. Тісто обминаємо і розгортаємо у великий пласт, змащуємо його вершковим маслом.
6. Висипаємо на поверхню цукор з карамеллю, викладаємо карамелізовані яблука. Згортаємо пласт у рулет і защипуємо край.
7.Перевертаємо рулет швом вниз, нарізаємо на невеликі рулети і перекладаємо на лист, застелений пергаментом.
8.Накриваємо булочки рушником і залишаємо на вистоювання на 20-25 хвилин. Далі випікаємо Сіннабон при 180 градусах 30 хвилин.
9.В цей час робимо глазур , перетираємо ложкою вершковий сир із цукровою пудрою, ваніліном та медом. Після випікання булочок, покриваємо їх глазур'ю.
Читайте також:
Кефір і варення - найкращі друзі : рецепт легендарного пирога з 90-х.
Легендарний крабовий рулет із вафель: рецепт закуски, яку швидко готувати та смачно їсти.
Тарталетки для святкового столу із сьомгою: рецепт, який заощадить купу часу.