Картопля вариться, салати нарізаються, а всі готуються до зустрічі Нового 2025 року. У вас є ще час додати ще один неймовірний салат, який стане прикрасою святкового столу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяТак, не кожен знає цей рецепт, тому, якщо у вас будуть гості, то вони приємно здивуються.
Інгредієнти:
- курка - 200 г;
- консервовані печериці - 100 г;
- перець болгарський - 1-2 шт.;
- консервована кукурудза - 100 г;
- петрушка — пучок;
- біла консервована квасоля - 200 г;
- сіль, перець - за смаком;
- майонез - за смаком.
Спосіб приготування:
1. Курку ріжемо дрібними кубиками. Промиваючи і обсушивши, подрібнюємо ножем свіжу петрушку, яка крім смаку додасть салату насичені зелені фарби.
2.Видаляємо плодоніжку з насінням, а потім рубаємо болгарський перець невеликими квадратними шматочками. Найбільш яскраво, контрастно та презентабельно салат буде виглядати з червоним перцем. З'єднуємо у салатнику підготовлені компоненти.
3. Додаємо консервовані складові – кукурудзу, білу квасолю та печериці. Якщо гриби замариновані повністю, попередньо нарізаємо їх тонкими пластинами. Перед подачею на стіл заправляємо наше барвисте асорті майонезом, приправляємо сіллю і меленим перцем.
4. Перемішуємо компоненти і знімаємо пробу, при необхідності підсоливши або ще трохи поперчивши.
5. Розподіляємо барвистий салат з маринованими печерицями, куркою та перцем по тарілках і приступаємо до дегустації!
Читайте також:
Швидкі блюда на Новий рік: ідеї для тих, хто працює 31 грудня.
Найноворічніша закуска, про яку багато хто забув: рецепт фаршированих яєць зі шпротами.