Картопля вариться, салати нарізаються, а всі готуються до зустрічі Нового 2025 року. У вас є ще час додати ще один неймовірний салат, який стане прикрасою святкового столу.

Так, не кожен знає цей рецепт, тому, якщо у вас будуть гості, то вони приємно здивуються.

Салат з печерицями, кадр з відео
Салат з печерицями, кадр з відео

Інгредієнти:

  • курка - 200 г;
  • консервовані печериці - 100 г;
  • перець болгарський - 1-2 шт.;
  • консервована кукурудза - 100 г;
  • петрушка — пучок;
  • біла консервована квасоля - 200 г;
  • сіль, перець - за смаком;
  • майонез - за смаком.

Спосіб приготування:

1. Курку ріжемо дрібними кубиками. Промиваючи і обсушивши, подрібнюємо ножем свіжу петрушку, яка крім смаку додасть салату насичені зелені фарби.

2.Видаляємо плодоніжку з насінням, а потім рубаємо болгарський перець невеликими квадратними шматочками. Найбільш яскраво, контрастно та презентабельно салат буде виглядати з червоним перцем. З'єднуємо у салатнику підготовлені компоненти.

3. Додаємо консервовані складові – кукурудзу, білу квасолю та печериці. Якщо гриби замариновані повністю, попередньо нарізаємо їх тонкими пластинами. Перед подачею на стіл заправляємо наше барвисте асорті майонезом, приправляємо сіллю і меленим перцем.

4. Перемішуємо компоненти і знімаємо пробу, при необхідності підсоливши або ще трохи поперчивши.

5. Розподіляємо барвистий салат з маринованими печерицями, куркою та перцем по тарілках і приступаємо до дегустації!

Читайте також:

Швидкі блюда на Новий рік: ідеї для тих, хто працює 31 грудня.

Найноворічніша закуска, про яку багато хто забув: рецепт фаршированих яєць зі шпротами.