В Україні перець користується великою популярністю, а скільки страв з нього можна приготувати. Чи любите ви фарширований перець?

А маринований фарширований перець? Це дуже смачно і повірте, краще закуски ви ще не куштували.

Фаршированные капустой перцы, кадр из видео
Фаршировані капустою перці, кадр з відео

Інгредієнти:

  • Перець – 1,5 кг;
  • Капуста - 3 кг;
  • Морква - 2 шт.;
  • Цибуля — 3 шт.;
  • Олія - ​​150 мл;
  • Соль — 2 ст.л.

Приготування маринованих перців, фаршированих капустою:

1.Видаляємо з капусти верхнє листя з жорсткими прожилками, але зберігаємо для подальшого використання. Решту виделок шаткуємо тонкою соломкою, натираємо на великій тертці моркву.

2.Нарізаємо тонкими півкільцями цибулю. У сковороді на олії обсмажуємо цибулю, а потім додаємо моркву.

3. Змішуємо нашатковану капусту з сіллю, перемішуємо і злегка віджимаємо. Додаємо до капусти обсмажену цибулю з морквою, змішуємо.

4.Очищаємо від нутрощів перці. Якщо у перців товсті стінки, його опускаємо в підсолений окріп і готуємо так 2 хвилини.

5.Одразу після кип'ятіння, опускаємо перці в холодну воду, потім даємо просохнути. Далі кожен перець фаршируємо капустою. Кладемо фаршировані перці в глибокий таз, поливаємо соком, що залишився від капусти.

Фаршированные капустой перцы, кадр из видео
Фаршировані капустою перці, кадр з відео

6. Накриваємо перці капустяним листям, ставимо зверху вантаж і залишаємо кваситися на 1 день. Через день капуста та перці повинні виділити сік. Якщо цього не сталося, варто налити в таз олію та почекати ще день.

Читайте також:

Вінегрет за новим рецептом: легендарний салат без горошку, готуватимете так завжди.

Гарбуз є, яйця є, а духовки немає: рецепт пирога на сковороді, смачніший за яблучний.