По цікавому збігу, при настанні холодів все частіше хочеться їсти щось солодке. Особливо, з чаєм увечері.

А чому б не приготувати якусь смакота самостійно? Особливо коли є простий рецепт рулету "Банан-яблуко". При самостійному приготуванні десерт вийде вдвічі дешевше, ніж у магазині. Ну і, звичайно ж, смачніше.

Рулет "Банан-яблуко", кадр з відео
Рулет "Банан-яблуко", кадр з відео

Інгредієнти:

  • Сир - 400 г;
  • Яйце - 3 шт.;
  • Цукор — 80 г;
  • Банан - 1 шт.;
  • Яблука - 3 шт.;
  • Лаваш - 200 г;
  • Сметана — 1 ст.л.

Приготування рулету "Банан-яблуко":

1.До сиру розбиваємо пару яєць, висипаємо цукор, нарізаємо банан. Збиваємо всі компоненти до однорідності блендером, а потім нарізаємо туди яблука. Можна не очищати яблука, лише прибрати серцевину.

2.Змішуємо яблука з сирною масою та викладаємо начинку у лаваш. Загинаємо краї лаваша, згортаємо його в рулет начинкою всередину.

Рулет "Банан-яблуко", кадр з відео
Рулет "Банан-яблуко", кадр з відео

3.Викладаємо рулет на лист, застелений пергаментом і змащуємо сумішшю яйця зі сметаною. Випікаємо рулет за 180 градусів 30 хвилин.

Читайте також:

Як правильно засолювати сало, щоб воно тануло у роті.

Коли "Наполеон" та "Медовик" набридли: рецепт ніжного торта "Пташине молоко", який тане в роті.

Це легендарно та дуже смачно: рецепт кабачкового супу "По-Закарпатськи" з ароматними сухариками.