Нині в Україну прийшло вже значне похолодання, тому треба зігріватися смачною, теплою та поживною їжею.

Пропонуємо вам приготувати простий, але неймовірно смачний пиріг з м'ясом, який вам сподобається.

Пиріг з куркою, кадр з відео
Пиріг з куркою, кадр з відео

Інгредієнти для тіста:

борошно - 300 г;
маргарин - 150 г;
сметана - 150 г;
розпушувач - 1,5 ч.л.;
сіль - щіпка.

Інгредієнти для начинки:

курячі стегна - 4 шт.;
квашені огірки - 5 шт.;
цибуля - 2 шт.

Інгредієнти для заливки:

сир - 200 г;
сметана - 200 г;
яйце - 1 шт.

Приготування м'ясного пирога:

1. Розтоплюємо маргарин, додаємо до нього сметану, солимо і перемішуємо. Висипаємо в суміш борошно та розпушувач, замішуємо м'яке не липке тісто. Залишаємо тісто в целофановому пакеті, в холодильнику.

2.Для начинки відварюємо заздалегідь курячі стегна, видаляємо кістки та шкіру, подрібнюємо через м'ясорубку. Нарізаємо дрібно цибулю і обсмажуємо її в сковороді на олії. Змішуємо куряче м'ясо з цибулею, нарізаємо в начинку дрібним кубиком квашені огірки. За бажанням можна нашаткувати зелені.

3.Викладаємо у форму для випічки або в кондитерське кільце тісто, розподіляємо по дну та бортикам. Випікаємо тісто за 180 градусів 15 хвилин.

4.В цей час для заливки дрібно натираємо сир, змішуємо його зі сметаною і яйцем.

Пиріг з куркою, кадр з відео
Пиріг з куркою, кадр з відео

5.Викладаємо в готове тісто начинку, заливаємо її заливкою. Випікаємо пиріг за 180 градусів 35-40 хвилин.

Читайте також:

"Шарлотка" і поряд не стояла: рецепт ніжного кексу з апельсинами, маком та згущеним молоком.

Соковиті котлети з хека "Одески": так рибку ви ще не готували.