Чим глибше ми заходимо восени, тим менше вибору у нас залишається на рахунок овочевих салатів, адже в "не сезон" ціни на них і справді високі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяАле не поспішайте годувати себе лише соліннями, адже можна приготувати поживні салати і без свіжих овочів. Пропонуємо вам рецепт німецького катофельного салату.
Інгредієнти:
- картопля, 6 шт;
- цибуля, 1 шт;
- цукру, 1 ч.л.;
- сіль, 0.5 ч. л;
- винний чи яблучний оцет, 1 ст.л;
- окріп;
- огірки мариновані, 6 шт.;
- зелень;
- молоко, 50 мл;
- олія рослинна, 100 мл;
- сухий часник, сіль|соль|, перець по 1/3 ч.л;
- гірчиця та оцет по ½ ч.л.
Процес приготування
1.Отварюємо картопля в мундирах, остуджуємо, очищаємо і ріжемо кубиками. Цибулю ріжемо кубиком і маринуємо в окропі із сіллю та цукром, оцтом протягом 15 хвилин, зливаємо і відживаємо рідину. Змішуємо картоплю та цибулю, рубану зелень.
2.Молоко змішуємо з олією і сіллю, збиваємо занурювальним блендером до густого стану. Всипаємо в соус всі спеції та сіль, перебиваємо масу ще раз.
3.Заправляємо салат соусом, перемішуємо і подаємо до столу до різних страв.
Читайте також:
Вас обожнюватимуть за цей десерт – рецепт гарбузово-шоколадного рулету з сирним кремом.
Ви втрачаєте цей смак: як правильно викладати шари в салаті "Оселедець під шубою".