Морква – досить недоцінений овоч, який часто упускають при приготуванні салатів. Його додадуть, наприклад, в "Олів'ї" і те для кольору.

Але морква може бути основним інгредієнтом салату і буде дуже смачно. Пропонуємо вам рецепт морквяного салату, який точно вразити смаком.

Урожай моркви: скрін з відео
Урожай моркви: скрін з відео

Інгредієнти:

квасоля - 360 г;
морква - 600 г;
цибуля - 250 г;
часник - 3 зубчики;
оцет 9% - 2 ст.л.;
сіль - ½ ч.л.

Приготування морквяного салату:

1.Ретельно промиваємо, а потім відварюємо квасолю у співвідношенні 1:3 з водою. Натираємо на великій тертці моркву, кубиком нарізаємо цибулю.

2.У сковороді на олії обсмажуємо окремо цибулю та моркву. У каструлі збираємо салат - викладаємо до квасолі цибулю, моркву, пропускаємо через прес зубчики часнику.

3.У сковороді розігріваємо рослинне масло, виливаємо його на часник. Додаємо в суміш оцет, сіль та ретельно перемішуємо компоненти.

Залишаємо салат у холодильнику на годину, а потім подаємо до столу. Це чудова бюджетна страва для будь-якого свята. Повірте, вам захочеться готувати його каструлями.

Морквяний салат, кадр з відео
Морквяний салат, кадр з відео

Читайте також:

Про іску ви точно забудете: рецепт кабачкового кетчупу на зиму від наших бабусь.

Свекруха закриває по 10 банок , але їх однаково мало: рецепт ідеальної квашеної капусти з яблуками на зиму.

Є і не товстіти: рецепт яблучного мусу з 2 інгредієнтів.