Ранкові бутерброди - це традиція багатьох українців, а хтось їх їсть, як перекус протягом дня. Але не обов'язково завжди мазати хліб олією та викладати туди сир та ковбасу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяТак, можна використати смачну намазку і це не "Пікнік" з грибами, а дещо навіть смачніше. Записуйте рецепт яєчного паштету.
Інгредієнти:
яйця - 4 шт.;
волоські горіхи - 50 г;
масло вершкове - 30 г;
часник - 1 зубчик;
цибуля - 150 г;
сіль - ⅓ ч.л.
Приготування яєчного паштету:
1. Відварюємо круто яйця, нарізаємо невеликим кубиком цибулю. У сковороді на олії обсмажуємо цибулю, підсушуємо волоський горіх.
2.В блендер викладаємо очищені яйця, цибулю, горіхи, масло вершкове, часник, сіль і ретельно збиваємо до однорідної маси. Можна додати суміш перед збиванням чорний мелений перець.
3.Подавати яєчний паштет варто на чорному підсушеному хлібі. Це гарний варіант сніданку для тих, кого не приваблює звичайний омлет чи яєчня.
Читайте також:
Справжнє закарпатське смакота: рецепт квашених баклажанів з хрусткою капустою .
Справжня грузинська смакота: рецепт апетитного салату із запеченими баклажанами, фетою та помідорами.