- борошно 100 г;
- яйця курячі – 3 штуки;
- вершкове масло - 85 г;
- цукор - ½ ч.л. л.;
- сіль морська - ½ ч. л.;
½ шт. |
1 шт. |
3 ст. л. |
1 шт. |
1 шт. |
1 щіпка |
Духовку заздалегідь розігріти до 180°С на режимі «гаряче повітря».
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяУ каструлю влити 185 мл води, додати розм'якшене вершкове масло, цукор, сіль і розтопити все на вогні.
Зняти каструлю з вогню і постійно помішуючи лопаткою, всипати відразу все борошно і вимішати.
Одне яйце розбити в чашку і розбовтати вилкою.
У гаряче тісто по одному ввести два яйця, щоразу перемішуючи, потім по 1 ст. ложці додавати розбите третє яйце з чашки, поки|доки| тісто не вийде гладким і блискучим.
Деко застелити папером для випічки і викладати змоченою у воді столовою ложкою кульки з тіста на невеликій відстані один від одного.
Випікати еклери в розігрітій духовці 15-20 хвилин|мінути|, потім знизити температуру до 150°С і випікати ще близько 15 хвилин|мінути|.
Яйце, що залишилося, відварювати 5-6 хвилин, потім почистити.
Приготувати начинку: нарізати рибу маленькими шматочками, цибулю тонко порізати навскоси, кріп дрібно порубати, все перемішати, потім додати плавлений сир і ще раз перемішати.
Викласти в сирну начинку яйце і роздавити його вилкою, потім поперчити і перемішати.
Еклери остудити, надрізати збоку та наповнити рибною начинкою.
Читайте також:
Старовинний рецепт єврейської закуски: готуємо смажену капусту з яйцем та морквою
Ви точно хвастатиметеся цим рецептом: як приготувати соковиту закуску з лаваша з начинкою з овочів