Поєднання відмінного смаку та красивого зовнішнього вигляду робить його чудовим вибором для святкової вечері.
Щоб приготувати цей салат на 10 порцій, вам знадобляться такі інгредієнти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- 300 г відвареної телятини, яку потрібно нарізати дрібними кубиками.
- 4 варені яйця, також нарізаних.
- 3 солоні огірки, порізані кубиками.
- 150 г твердого сиру, який потрібно натерти на дрібній тертці.
- 2 шт. моркви, які потрібно натерти на великій тертці.
- 150 г чорносливу, нарізаного тонкими смужками.
- 180-200 г майонезу для соусу.
- 2-3 чайні ложки олії для смаження моркви.
- Чорний мелений перець та сіль для посолу та приправи.
Тепер про приготування:
- Натираємо моркву і обсмажуємо її на олії до готовності. Потім даємо їй охолонути.
- Замочуємо чорнослив у окропі, щоб він став м'яким.
- Варимо телятину у підсоленій воді до готовності, остуджуємо та нарізаємо кубиками.
- Починаємо збирання салату в роз'ємній формі:
- Нижній шар: розподіляємо нарізану телятину, потім створюємо сітку з майонезу та посипаємо чорним меленим перцем.
- Шар 2: викладаємо нарізані яйця та знову робимо сітку з майонезу.
- Шар 3: розподіляємо нарізані огірки.
- Шар 4: посипаємо натертим сиром та майонезом.
- Шар 5: викладаємо смажену моркву.
- Верхній шар: прикрашаємо смужками чорносливу, щоб надати салату вигляду тигрової шкіри.
- Залишаємо салат у холодильнику на 2-3 години, щоб він просочився.
- Готово!
- Смачного!
Читайте також: