Пропонуємо вам скуштувати рулетики з листкового тіста з квасолею! Ця страва не тільки дуже смачна, а й ситна, а її приготування не займе багато часу.

Докладніше про приготування рулетиків із листкового тіста з консервованою квасолею читайте у нашому матеріалі.

Для приготування рулетиків із листкового тіста з консервованою квасолею нам знадобиться:

  • 2 листи листкового тіста
  • 1 банка консервованої квасолі (400 г)
  • 100 мл томатного соусу
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 2 ст. л. панірувальних сухарів
  • 1 ч. л. паприки
  • 1/2 ч. л. меленого чорного перцю
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 1 пучок зеленого лука
  • 1 пучок петрушки
  • 1 яйце
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування рулетиків із листкового тіста з консервованою квасолею:

  1. Квасоля: відкинути на друшляк, щоб видалити рідину. Соус від квасолі (100 мл) змішати з томатним соусом, довести до кипіння і прибрати з вогню.
  2. Овочі: цибулю та моркву нарізати кубиками, обсмажити на олії до м'якості (7-10 хвилин).
  3. Начинка: квасолю подрібнити блендером або картоплею, додати обсмажені овочі, зелену цибулю (трохи залишити для прикраси), петрушку, панірувальні сухарі, паприку, перець, соєвий соус. Перемішати.
  4. Формування рулетиків: розігріти духовку до 180°C. Тісто розкотити до 2-3 мм, уздовж посередині змастити томатним соусом. Викласти начинку, формуючи ковбаску. Згорнути тісто в рулет.
  5. Випічка: рулети розрізати на шматочки (6 см), зробити косі надрізи. Викласти на лист з пергаментом, змастити яйцем. Випікати 25-30 хвилин|мінути| до золотистого кольору.
  6. Рулетики посипати зеленою цибулею, подавати до столу.

Смачного!

Порада:

  • Для більш насиченого смаку можна додати начинку тертий сир.
  • Рулетики можна посипати кунжутом чи насінням льону.
  • Замість томатного соусу можна використовувати кетчуп чи аджику.

Примітки:

  • Час приготування: 1 година
  • Кількість порцій: 8
  • Рівень складності: легкий

Читайте також:

Його завжди з'їдають першим: рецепт цвітної капусти, яка запікається у маринаді

Ніжніше ви точно не куштували: рецепт ароматної запіканки з гарбуза та сиру

Виходить дуже соковитим і ніжним: рецепт курячого філе в сметанно-гірчичному соусі