Пропонуємо вам скуштувати рулетики з листкового тіста з квасолею! Ця страва не тільки дуже смачна, а й ситна, а її приготування не займе багато часу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування рулетиків із листкового тіста з консервованою квасолею читайте у нашому матеріалі.
Для приготування рулетиків із листкового тіста з консервованою квасолею нам знадобиться:
- 2 листи листкового тіста
- 1 банка консервованої квасолі (400 г)
- 100 мл томатного соусу
- 1 цибулина
- 1 морква
- 2 ст. л. рослинної олії
- 2 ст. л. панірувальних сухарів
- 1 ч. л. паприки
- 1/2 ч. л. меленого чорного перцю
- 1 ст. л. соєвого соусу
- 1 пучок зеленого лука
- 1 пучок петрушки
- 1 яйце
- Сіль за смаком
Спосіб приготування рулетиків із листкового тіста з консервованою квасолею:
- Квасоля: відкинути на друшляк, щоб видалити рідину. Соус від квасолі (100 мл) змішати з томатним соусом, довести до кипіння і прибрати з вогню.
- Овочі: цибулю та моркву нарізати кубиками, обсмажити на олії до м'якості (7-10 хвилин).
- Начинка: квасолю подрібнити блендером або картоплею, додати обсмажені овочі, зелену цибулю (трохи залишити для прикраси), петрушку, панірувальні сухарі, паприку, перець, соєвий соус. Перемішати.
- Формування рулетиків: розігріти духовку до 180°C. Тісто розкотити до 2-3 мм, уздовж посередині змастити томатним соусом. Викласти начинку, формуючи ковбаску. Згорнути тісто в рулет.
- Випічка: рулети розрізати на шматочки (6 см), зробити косі надрізи. Викласти на лист з пергаментом, змастити яйцем. Випікати 25-30 хвилин|мінути| до золотистого кольору.
- Рулетики посипати зеленою цибулею, подавати до столу.
Смачного!
Порада:
- Для більш насиченого смаку можна додати начинку тертий сир.
- Рулетики можна посипати кунжутом чи насінням льону.
- Замість томатного соусу можна використовувати кетчуп чи аджику.
Примітки:
- Час приготування: 1 година
- Кількість порцій: 8
- Рівень складності: легкий
Читайте також:
Його завжди з'їдають першим: рецепт цвітної капусти, яка запікається у маринаді
Ніжніше ви точно не куштували: рецепт ароматної запіканки з гарбуза та сиру
Виходить дуже соковитим і ніжним: рецепт курячого філе в сметанно-гірчичному соусі