-
Почнемо із підготовки яєць. Візьміть варені яйця та обережно обрушіть їх на половинки. Для цього найкраще використовувати ніж. Обережно вийміть жовтки з половинок яєць і покладіть їх у миску. Цей процес може вимагати певної обережності, щоб не зашкодити білок яйця.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися -
Тепер підготуємо начинку для фаршированих яєць. До жовтків додайте майонез, нарізаний сир фета, дрібно нарізані оливки, рубаний орегано, гірчицю, оцет, сіль та перець. Важливо добре перемішати всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна та смачна начинка.
-
Після того як готова начинка, наповніть нею половинки яєць. Ви можете зробити це за допомогою ложки або кондитерського мішка для більш акуратного та красивого вигляду. Розмістіть фаршировані яйця на відповідній сервірувальній тарілці.
-
Якщо ви хочете надати страві більш вишуканого вигляду, посипте фаршировані яйця зверху трохи додаткового сиру, оливок та дрібно нарізаного орегано. Це не тільки покращить смак, а й додасть апетитного вигляду.
Таким чином, ви створите смачну та красиву страву, яка порадує ваших гостей своїм смаком та оригінальним оформленням.