Кажуть, що капустяний салат із оселедцем та яблуком протипоказаний чоловікам – горілки не напасіться!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяКапуста білокачанна - 300 г | ||
Філе оселедця середнього посолу – 100 г | ||
Яблуко – 1 шт. | ||
Сіль за смаком | ||
Перець чорний мелений - 0,5 г | ||
Сметана 10-15% - 3 ст.л. | ||
Гірчиця їдальня – 1 ч.л. | ||
Журавлина - 2 ст.л. |
Капусту нашаткувати тонко, посолити до смаку, перетерти руками для м'якості.
Яблуко помити, розрізати навпіл, видалити насіння та нарізати тонкими часточками.
Філе оселедця нарізати шматочками.
Одну ложку журавлини перетерти, з'єднати зі сметаною, гірчицею, посолити, поперчити до смаку.
Перемішати капусту, оселедець, яблуко та одну ложку журавлини.
Заправити капустяний салат сметанним соусом.
Читайте також:
Дуже простий, але дуже апетитний: рецепт швидкого салату з вареними яйцями та кукурудзою
Такої незвичайної смакоти ви ще не куштували: рецепт заливного салату "Олів'є" зі шпротами
Коли захотілося чогось новенького та смачненького: рецепт салату з плавленим сиром та квасолею