Давайте приготуємо чудовий суп з курячим філе, ароматними спагетті та ніжним омлетом, запеченим під грилем.

Вам буде потрібно наступний список інгредієнтів:

Інгредієнти:

  • Куряче філе без шкіри та кісток (180 г)
  • Великі яйця (3 шт.)
  • Тонкі спагетті (120 г)
  • Вода (3 ст. л.)
  • Свіжа рубана петрушка (2 ст. арк.)
  • Курячий бульйон (6,5 склянки)
  • Сіль за смаком)
  • Перець чорний мелений (за смаком)

Процес приготування:

  1. Почнемо з попереднього розігріву духовки з функцією гриль.
  2. У глибокій мисці збийте яйця, додайте воду і трохи солі. Потім вмішайте свіжу рубану петрушку.
  3. Соліть і перчите куряче філе, потім змастіть його олією. Укладіть філе на попередньо змащене деко і помістіть його під гриль на 4-5 хвилин. Переверніть філе та готуйте ще близько 5 хвилин. Вийміть його, дайте трохи охолонути, потім наріжте на смужки.
  4. У великій сковороді розігрійте оливкову олію. Налийте на гарячу сковороду 1/3 яєчної суміші. Розрівняйте по всій сковороді та готуйте на середньослабкому вогні кілька секунд. Потім переверніть омлет і підрум'яніть ще кілька секунд. Перекладіть готовий омлет на тацю. Повторіть цей процес, приготувавши ще пару омлетів-млинців.
  5. Поверніть готові омлети в трубочки і поріжте їх локшиною.
  6. У великій каструлі доведіть до кипіння курячий бульйон. Покладіть спагетті в каструлю і варіть їх майже до готовності. Потім додайте куряче філе, приправте сіллю та перцем, і готуйте ще 3-5 хвилин. Додайте в суп порізаний омлет.
  7. Подавайте цей чудовий суп у порційних тарілках відразу.

Смачного!

Читайте також: