Інгредієнти для швидкого лавашевого пирога з картоплею та сиром:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- Тонкий лаваш – 1 шт.
- Курячі яйця – 3 шт.
- Вершки - 300 мл
- Томатна паста – 1 ч.л.
- Начинка:
- Сир - 300 г
- Картопля - 3 шт.
- Укроп - 1/2 пучка
Перед початком приготування упереконайтеся, що у вас є всі необхідні продукти.
Кроки приготування:
-
У великій мисці з'єднайте сметану та яйця. Додати томатну пасту і посолити за смаком. Ретельно перемішайте, щоб вийшла однорідна маса.
-
Поставте каструлю із водою на вогонь, доведіть до кипіння. Потім опустіть у воду картоплю та варіть до готовності. Посолити воду перед варінням. Після варіння остудіть картоплю, почистіть і натріть на крупній тертці.
-
До натертої картопля додайте тертий сир і дрібно нарізаний кріп. Це стане вашою смачною начинкою для пирога.
-
Візьміть форму для випічки і застеліть її лавашем так, щоб краї його звисали з обох боків. Це створить основу пирога.
-
Поступово розподіліть половину приготовленої начинки по поверхні лаваша.
-
Залийте третину яєчно-сметанной суміші поверх начинки.
-
Закрийте один кінець лаваша, створюючи перший шар пирога.
-
Викладіть половину начинки, що залишилася, на верх цього шару.
-
Повторно залийте 1/3 яєчно-сметанной суміші.
-
Закрийте другим кінцем лаваша, завершуючи створення другого шару.
-
Залийте частину яєчної маси, що залишилася, поверх пирога.
-
Поставте форму в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 20 хвилин, поки пиріг не набуде чудового золотистого кольору.
Після цього простого процесу приготування ваш смачний і ситний пиріг лавашовий готовий до подачі.