Салат з буряка з яблуками та часничком - чудовий вітамінний салат для всіх, хто хоче бути здоровим!
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяБуряк відварений - 1 шт. | ||
Яблука свіжі – 2 шт. | ||
Чеснок - 1 зубчик | ||
Перчик чилі (за бажанням) – 1 шт. або за смаком | ||
(Ще, думаю, можна додати родзинки та горішки, але це вже наступного разу.) | ||
Для заправки: | ||
Сік лимона – 1 ст. л. | ||
Олія - 2-3 ст. л. |
У підсоленій воді варимо буряки до готовності. На це може піти від 20 до 30 хвилин, залежно від розміру овочів. Коли буряк буде готовий, чистимо його і залишаємо до повного остигання.
Відварені буряки натираємо на великій тертці.
Соковите і хрумке (не розсипчасте) яблуко миємо, розрізаємо навпіл (якщо у яблука товста шкірка, то його потрібно попередньо очистити), вирізаємо серединку і його потрібно натерти так само, як і буряки.
Натерте яблуко відправляємо у миску. Поливаємо яблуко соком лимона чи лайма.
Видавлюємо часник (за бажанням додаємо нарізаний гострий перчик).
Заправляємо салат з буряка з яблуком олією.
Також разом із олією чи замість нього можна використовувати апельсиновий сік.
Читайте також:
Продовжуємо святкувати без шкоди: п'ять рецептів смачних та простих салатів без майонезу
Результати стануть вам несподіваними: що буде з тілом, якщо щодня вживати свіжий салат
Його з'їдають до останньої крихти: рецепт французького картопляного салату з цибулею та гірчицею
Порадуйте своїх рідних: прості рецепти смачного салату з тунцем
Океан смаку: вишукані салати з крабовими паличками, які варто спробувати