Салат з буряка з яблуками та часничком - чудовий вітамінний салат для всіх, хто хоче бути здоровим!

Буряк відварений - 1 шт.
Яблука свіжі – 2 шт.
Чеснок - 1 зубчик
Перчик чилі (за бажанням) – 1 шт. або за смаком
(Ще, думаю, можна додати родзинки та горішки, але це вже наступного разу.)
Для заправки:
Сік лимона – 1 ст. л.
Олія - ​​2-3 ст. л.

У підсоленій воді варимо буряки до готовності. На це може піти від 20 до 30 хвилин, залежно від розміру овочів. Коли буряк буде готовий, чистимо його і залишаємо до повного остигання.

Відварені буряки натираємо на великій тертці.

Соковите і хрумке (не розсипчасте) яблуко миємо, розрізаємо навпіл (якщо у яблука товста шкірка, то його потрібно попередньо очистити), вирізаємо серединку і його потрібно натерти так само, як і буряки.

Натерте яблуко відправляємо у миску. Поливаємо яблуко соком лимона чи лайма.

Видавлюємо часник (за бажанням додаємо нарізаний гострий перчик).

Заправляємо салат з буряка з яблуком олією.

Також разом із олією чи замість нього можна використовувати апельсиновий сік.

Читайте також:

Продовжуємо святкувати без шкоди: п'ять рецептів смачних та простих салатів без майонезу

Результати стануть вам несподіваними: що буде з тілом, якщо щодня вживати свіжий салат

Його з'їдають до останньої крихти: рецепт французького картопляного салату з цибулею та гірчицею

Порадуйте своїх рідних: прості рецепти смачного салату з тунцем

Океан смаку: вишукані салати з крабовими паличками, які варто спробувати