Це тушкована молода капуста з фаршем та кукурудзою – справжнє втілення смаку та поживності.
Прекрасне поєднання ніжності капусти, солодощі кукурудзи та м'ясного фаршу створюють страву, яка радує не лише смакові рецептори, але й приносить задоволення від насиченої вечері.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДодавання сиру надає цій страві унікальної текстури і ще більше поглиблює його вершковий аромат.
Для приготування цієї чудової страви вам знадобляться такі інгредієнти на 3 порції:
- 400 г молодої білокачанної капусти;
- 200 г курячого фаршу;
- 100 г консервованої кукурудзи;
- 50 г твердого сиру;
- 50 г цибулі;
- 45 г сметани;
- 0,5 ст. ложки муки;
- Сіль за смаком;
- 25 мл олії.
Отже, почнемо приготування цієї смачної страви:
- Підготуйте всі необхідні інгредієнти, щоб у вас все було під рукою.
- Злийте зайву рідину з консервованої кукурудзи.
- Очистіть і наріжте цибулю дрібними кубиками.
- Розігрійте олію в сковороді, додайте цибулю і обсмажуйте її на середньому вогні до м'якості, акуратно помішуючи, приблизно 5 хвилин.
- Додайте до цибулі курячий фарш і обсмажуйте близько 8 хвилин, розбиваючи грудочки лопаткою.
- Наріжте молоду капусту соломкою.
- Перемішайте капусту з цибулею та фаршем у сковороді, обсмажуйте на середньому вогні ще 5 хвилин до повної м'якості. Посоліть до смаку (0,5 ч. ложки).
- У глибокій ємності з'єднайте сметану, борошно, воду (100 мл) та щіпку солі. Добре перемішайте, щоб уникнути грудок.
- Влийте приготовлений соус у сковороду, додайте консервовану кукурудзу, ретельно перемішайте. Покрийте кришкою та тушкуйте 5 хвилин.
- Тертим сиром посипте поверхню страви, накрийте кришкою і тушкуйте ще 3 хвилини.
Таким чином, ваша страва – молода капуста, тушкована з фаршем та кукурудзою, готова до подачі.
Смачного!