Давайте приготуємо чудовий іспанський суп "Мармітако" з тунцем!
Ця страва не тільки легко приготувати, але й насичена яскравими смаками. Якщо свіжого тунця у вас немає, не переживайте - цілком підійде консервований.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОтже, для цього частування вам знадобляться такі інгредієнти:
- 2 банки тунця
- 1 часник
- 2 зубчики часнику
- 1 болгарський перець
- 1 ст. ложка томатної пасти
- 3 помідори
- 2 ст. ложки рослинної олії
- 1 ст. ложка солодкої паприки
- 800 мл рибного бульйону (або простої води)
- 4 великі картоплі
- 2 лаврові листи
- 1 ст. ложка сушеного базилика
- Свіжа петрушка (за смаком)
- Сіль та свіжомелений чорний перець (за смаком)
Процес приготування виглядає так:
- Цибулю та часник дрібно нарізаємо.
- Обсмажуємо цибулю та часник на олії до м'якості (приблизно 3 хвилини).
- Додаємо порізаний перець і смажимо ще 5 хвилин.
- Порізані помідори відправляємо до овочів і тушкуємо разом ще 5 хвилин.
- У банку додаємо томатну пасту, базилік, солодку паприку, сіль та перець, потім добре перемішуємо.
- Заливаємо рибний бульйон (або воду) та доводимо до кипіння.
- Кладемо порізану кубиками картопля і варимо на середньому вогні 20 хвилин.
- Додаємо тунець разом з рідиною (якщо тунець в олії, додаємо і олію). Перемішуємо та варимо ще 5 хвилин.
- Подаємо суп гарячим, посипаним свіжою рубаною петрушкою.
Смачного!
Насолоджуйтесь чудовим смаком цієї багатої та ароматної страви, яка точно прогріє вас у холодні зимові дні.