Цей рецепт намазки із сала – справжнє смакове відкриття для тих, хто цінує насичений та цікавий смак.

Незважаючи на вишуканий смак, не варто забувати про його калорійність. Тим не менш, приготування цієї намазки – справжнє мистецтво, в якому поєднуються сольне сало, пікантний часник, волоські горіхи, а також мариновані огірки. Результат вражає своїм насиченим смаком та несподіваним поєднанням інгредієнтів.

Для приготування цієї смакоти вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 300 г солоного сала
  • 3 зубчики часнику
  • 2 ст. волоських горіхів
  • 5 гілочок кропу
  • 2 маринованих огірка
  • 1 ч. л. чорного перцю
  • 1 ч.л. перець
  • 0,5 ч.л. червоного пекучого перцю
  • Хліб (за смаком)
  • Розмарин (за бажанням)

Процес приготування починається з підготовки сала: зріжте шкірку і наріжте на невеликі шматочки. Очистіть часник і наріжте крупно. Покладіть сало, часник і волоські горіхи в блендер, домагаючись однорідної консистенції.

Далі додайте нарізаний кріп і дрібно нарізані огірки мариновані в ту ж чашу. Приправте масу чорним перцем, паприкою та червоним перцем, ретельно перемішуючи.

Таке намазування на хліб можна подавати на темному хлібі.

Перед подачею рекомендується вийняти з холодильника заздалегідь, щоб вона трохи відтанула і придбала більш ніжну текстуру.

Додатковим штрихом до цього кулінарного шедевра стануть гілочки розмарину, які додадуть хвойний аромат і додадуть страви витонченості. Сервіруйте цю намазку на стіл, дивуйте своїх гостей та насолоджуйтесь дивовижним поєднанням смаків.

Смачного!

Читайте також: