Можна використовувати тільки серця, а можна замінити їх курячими шлуночками. У мене були і курячі серця, і шлуночки.

Ретельно промийте шлунки та серця. Видаліть жир, плівку. Великі шлунки можете розрізати навпіл.

Сковороду з товстим дном розігрійте, додайте олію та викладіть субпродукти. Закрийте кришкою та тушкуйте до готовності на середньому вогні. Субпродукти мають стати м'якими. Про те, як підібрати ідеальну сковороду, а також як правильно вибрати олію, читайте в окремих статтях, посилання наприкінці рецепту.

Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.

Моркву ретельно вимийте, очистіть і наріжте соломкою. Я використовувала тертку для корейської моркви.

У сковороду до шлунків та сердець додайте цибулю та моркву. Залийте водою і тушкуйте разом 10-15 хвилин.

У холодних вершках розведіть борошно. Ретельно перемішайте, щоб не залишилося грудочок.

Коли цибуля і морква досягли повної готовності, покладіть томатну пасту і вершки з борошном. Посолити, поперчити, додати лавровий лист. Можете приправити своїми улюбленими спеціями. Все перемішайте та тушкуйте на середньому вогні ще 7-10 хвилин.

Читайте також:

Ніжніше ви точно не куштували: рецепт розкішних відбивних із курячих сердець

Таку смакоту захочеться їсти прямо зі сковорідки: рецепт макаронів з курячими серцями та грибами

Ця страва захочеться готувати щодня: рецепт справжнього ситного гуляшу з курячих сердець