Можна використовувати тільки серця, а можна замінити їх курячими шлуночками. У мене були і курячі серця, і шлуночки.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяРетельно промийте шлунки та серця. Видаліть жир, плівку. Великі шлунки можете розрізати навпіл.
Сковороду з товстим дном розігрійте, додайте олію та викладіть субпродукти. Закрийте кришкою та тушкуйте до готовності на середньому вогні. Субпродукти мають стати м'якими. Про те, як підібрати ідеальну сковороду, а також як правильно вибрати олію, читайте в окремих статтях, посилання наприкінці рецепту.
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
Моркву ретельно вимийте, очистіть і наріжте соломкою. Я використовувала тертку для корейської моркви.
У сковороду до шлунків та сердець додайте цибулю та моркву. Залийте водою і тушкуйте разом 10-15 хвилин.
У холодних вершках розведіть борошно. Ретельно перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
Коли цибуля і морква досягли повної готовності, покладіть томатну пасту і вершки з борошном. Посолити, поперчити, додати лавровий лист. Можете приправити своїми улюбленими спеціями. Все перемішайте та тушкуйте на середньому вогні ще 7-10 хвилин.
Читайте також:
Ніжніше ви точно не куштували: рецепт розкішних відбивних із курячих сердець
Таку смакоту захочеться їсти прямо зі сковорідки: рецепт макаронів з курячими серцями та грибами
Ця страва захочеться готувати щодня: рецепт справжнього ситного гуляшу з курячих сердець