Готуємо чудові курячі котлетки з незвичайною начинкою із сиру та яйця.
Ця страва порадує вас поєднанням ніжного курячого фаршу з м'яким сиром брі, який, плавлячись усередині зрази в процесі обсмажування, створює справжній кулінарний сюрприз. Додавання подрібненого вареного яйця надає котлеткам додаткову соковитість та апетитність.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОтже, для приготування цієї страви потрібні такі інгредієнти:
- Куряча грудка або курячий фарш – 700 г.
- Сир брі - 100 г.
- Яйця – 2 шт.
- Хліб білий – 50 г.
- Молоко – 50 мл.
- Цибуля ріпчаста - 130 г (1 шт.).
- Чеснок – 6 г (1 зубчик).
- Сухарі панірувальні або манна крупа для паніровки – 60 г (4 ст. ложки).
- Сіль - 0,5 ч. ложки (за смаком).
- Перець чорний мелений – 0,25 ч. ложки (за смаком).
- Олія для смаження – 45 мл.
Підготовка до приготування:
- Варимо яйце круто (10 хвилин після закипання води) і остудити в холодній воді.
- Замочуємо хліб у молоці на 5-7 хвилин.
- Нарізаємо куряче м'ясо, цибулю та часник великими шматками.
- Подрібнюємо куряче м'ясо, цибулю, часник та хліб з молоком за допомогою м'ясорубки або блендера до отримання однорідного фаршу.
- Додаємо сіль, перець, яйце, добре перемішуємо.
- Відбиваємо фарш для ущільнення (можна пропустити м'ясо через м'ясорубку).
- Теремо яйце, що охололо, на тертці.
- Формуємо круглі заготовки із фаршу.
- Нарізаємо сир бри брусочками.
- На кожну заготівлю кладемо подрібнене варене яйце і шматочок сиру бри.
- Формуємо зразу з фаршу та начинки.
- Обсипаємо зрази сухарями чи манкою.
- Смажимо зрази на сковороді з олією під кришкою на маленькому вогні по 5 хвилин з кожного боку до золотистості.
- Перекладаємо на тарілку та подаємо гарячими з улюбленим гарніром.
Ця страва стане чудовим частуванням для вашого столу.
Смачного!
Читайте також: