Сирники з копченим сиром та зеленою цибулею – чудова страва, яка порадує вас своїм незвичайним смаком та ароматом.
Вони ідеально підходять для сніданку або перекушування, перетворюючи звичайні сирні коржі на справжній кулінарний шедевр. Давайте разом приготуємо цей унікальний рецепт.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяОтже, для цієї чудової страви нам знадобляться такі продукти на три порції:
- Сир із жирністю 9% - 400 г
- Копчений сир (можна взяти чечил або сулугуні) - 100 г
- Цибуля зелена - 35 г
- Яйце - 1 шт.
- Борошно - 130 г (приблизно 1 склянка об'ємом 200 мл)
- Олія - 50 мл
- Сіль за смаком
- Чорний мелений перець - за смаком
Перейдемо до приготування.
Почнемо з того, щоб покласти м'який сир у глибоку миску. Додамо яйце, трохи солі та щедро посипемо чорним меленим перцем. Ретельно перемішаємо всі інгредієнти ложкою, розминаючи у своїй великі грудки сиру.
Промиємо зелену цибулю, обсушимо її і акуратно наріжемо тонкими кільцями. Також дрібно наріжемо копчений сир. Перекладемо сир та цибулю у сирну масу і ще раз добре перемішаємо всі інгредієнти.
Додамо масу 80 г борошна і продовжимо перемішувати до отримання однорідного тіста. Наші руки стануть справжнім інструментом – з їх допомогою сформуємо з сирної маси круглі, злегка плескаті коржики, а потім обсипемо їх борошном, що залишилося (50 г). Так ми створимо особливу текстуру та зовнішній вигляд наших майбутніх сирників.
Розігріваємо сковороду з олією та акуратно викладаємо на неї наші сирники. Обсмажуємо їх на середньому вогні приблизно по 4 хвилини з кожного боку. Чекаємо, поки вони не придбають апетитну золотисту кірку.
І ось вони готові – солоні сирники з копченим сиром та зеленою цибулею. Подавайте їх до столу у гарячому чи теплому вигляді, додавши сметану, кетчуп чи улюблений соус.