Салат із корейською морквою та квасолею просто елементарно приготувати в домашніх умовах. Щоб заощадити свій час, пропонуємо заздалегідь підготувати квасолю, замочивши її в холодній воді на ніч, а потім відваривши до готовності 1:00.
  • квасоля червона (варена або консервована) – 200 гр.;
  • морква (середнього розміру) – 1 штука;
  • цибуля ріпчаста (середнього розміру) - 1 штука;
  • часник - 3 зубч.;
  • сіль – 0,5 чайн.л.;
  • цукор – 1,5 ч. ложки;
  • перець чорний мелений – 0,5 чайн.л.;
  • олія - ​​4 стіл. л.;
  • кінза, коріандр - по 0,5 ч. л.;
  • оцтова есенція – 0,5 чайн.л.;
  • перець гострий стручковий за смаком;
  • зелень (кріп, петрушка) на смак.

важливо!

  • Менш клопітно використовувати консервовану квасолю.
  • Якщо ж у наявності суха, її необхідно на ніч замочити, а вранці промити, налити свіжої води і відварити протягом 1 години на середньому вогні.

Отже, для приготування салату моркву потрібно вимити, очистити і натерти соломкою на тертці для корейської моркви. Якщо немає такої тертки, можна нарізати моркву тонкою соломкою.

Горошини коріандру краще потовкти у ступці та посмажити на сухій сковороді протягом 2 хвилин.

Часник пропустіть через прес або натріть на дрібній тертці, гострий перець дрібно наріжте.

Кількість гострого перцю регулюйте на власний смак.

У моркву додайте сіль, цукор, чорний мелений перець, оцтову есенцію, коріандр, часник та гострий перець. Все ретельно перемішайте руками, перетираючи та віджимаючи моркву – це найкраще робити у рукавичках.

Цибулю також необхідно почистити і нарізати півкільцями. У розігріту сковороду налийте олію, викладіть цибулю і обсмажте до прозорості.

Цибулю з олією додайте до моркви. За бажанням ви можете влити в моркву тільки масло, вийнявши цибулю. Заберіть у холодильник на 30 хвилин.

Зелень сполосніть і подрібніть.

До моркви додайте квасолю та зелень, все перемішайте та приберіть у холодильник на 1 годину.

Читайте також:

Спробувавши один раз, ви робитимете його постійно: рецепт салату з оселедцем, маринованим огірком та яблуком

Новорічний салат "Олів'є", від якого всі ахнуть: що потрібно в нього додати, щоб здивувати всіх гостей

Обов'язково спробуйте цю нову страву: рецепт ситного салату "Старий мірошник" з курячою печінкою

Про таку страву багато хто дізнається вперше: рецепт смачного салату-рулету з крабових паличок та морської капусти з яйцем