Рецепт печінкового торта з морквою та цибулею з курячої печінки:

Крок 1: Підготовка інгредієнтів Для цієї чудової страви, яку можна запропонувати як на сімейний обід, так і на святковий стіл, вам знадобляться такі продукти: куряча печінка (або будь-яка інша на ваш смак), жирна сметана (20%), майонез (або ви можете приготувати його самостійно), три яйця (для прикрашання торта). Також заздалегідь зваріть три яйця для подальшого використання у прикрасі.

Крок 2: Підготовка печінки Ретельно промийте печінку, позбавтеся плівки і помістіть її в блендер або відповідний посуд.

Крок 3: Створення основи тіста Додайте до печінки три сирі яйця, жирну сметану та борошно. Ретельно перемішайте за допомогою блендера до отримання однорідної маси.

Крок 4: Підготовка овочів Очистіть цибулю від лушпиння і наріжте її кубиками. Також вимийте та натріть на великій тертці моркву.

Крок 5: Приготування майонезу Очистіть часник, дрібно порубайте і додайте його в майонез для більш насиченого смаку.

Крок 6: Обсмажування печінкових млинців Розігрійте сковороду, додайте олію та випікайте млинці з печінкового тіста. Зверніть увагу на золотисто-бежевий відтінок з обох боків млинця.

Крок 7: Підготовка овочів для начинки На окремій сковороді обсмажте цибулю з морквою до готовності. Розділіть жарку, що вийшла, на частини, достатні для рівномірного покриття кожного млинця, крім верхнього.

Крок 8: Збір торта Намазуйте кожен млинець майонезом з часником і укладайте між ними шар обсмажених овочів. Продовжуйте додавання, доки не вийде торт з 10 млинців.

Крок 9: Прикраса торта Терті білки та жовтки яєць використовуйте для прикраси бічної та верхньої частини торта. Додайте додаткові прикраси, щоб надати торту індивідуальності.

Крок 10: Подача страви Впевнено пропонуйте ваш шедевр на стіл!

Смачного!

Крім того, ви можете експериментувати з соусами, використовувати сметану або йогурт замість майонезу для легшої версії цієї страви.

Читайте також: