Ситний та наваристий суп "Рибачка Соня" - це смачна та корисна страва, яка може стати відмінним варіантом для сімейного обіду або вечері. Він багатий білком, вітамінами та мінералами, тому є відмінним джерелом харчування для дорослих та дітей.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування ситного та наваристого супу "Рибачка Соня" читайте у нашому матеріалі.
Для приготування ситного та наваристого супу "Рибачка Соня" нам знадобиться:
- Риба (будь-яка) - 500 г
- Коріння петрушки та селери - по 1 шт.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Спеції (лавровий лист, перець горошком, сіль) – за смаком
- Вода - 2 л
- Рослинна олія – 2 ст. л.
- Борошно - 1 ст. л.
- Часник - 2 зубчики
- Томатний соус або помідори – 100 г
Спосіб приготування ситного та наваристого супу "Рибачка Соня":
- Зваріть бульйон для ситного та наваристого супу "Рибачка Соня". Для цього очистіть і промийте коріння петрушки та селери, цибулю та моркву. Наріжте їх великими шматками та покладіть у каструлю із водою. Доведіть до кипіння та варіть на повільному вогні протягом 30 хвилин, періодично знімаючи піну.
- Приготуйте рибу для ситного та наваристого супу "Рибачка Соня". Очистіть, випатрайте і промийте рибу. Розріжте її на шматки й додайте в бульйон. Варіть ще 15 хвилин, періодично знімаючи піну.
- Овочева заправка для ситного та наваристого супу "Рибачка Соня". Поки вариться бульйон, приготуйте овочеву заправку. Наріжте цибулю півкільцями, моркву та картопля кубиками. Обсмажте цибулю в олії до м'якості. Додайте моркву та картоплю та обсмажуйте ще 5 хвилин.
- Додайте овочі в ситний та наваристий суп "Рибачка Соня". Влийте овочеву заправку в суп, додайте очищений і дрібно нарізаний часник, томатний соус або помідори, нарізані скибочками, сіль і варіть ще 10 хвилин.
- Подайте ситний і наваристий суп "Рибачка Соня" до столу. Перед подачею до столу посипте суп дрібно нарізаною зеленню.
Додаткові поради:
- Для приготування супу можна використовувати будь-яку рибу, але найкраще підійде нежирна риба, така як тріска, хек чи мінтай.
- Щоб бульйон вийшов ароматнішим, можна додати до нього лавровий лист, перець горошком та інші спеції за смаком.
- Замість томатного соусу можна використовувати свіжі помідори. Для цього наріжте скибочками помідори і додайте їх в суп разом з овочевою заправкою.
- Для більш насиченого смаку можна додати до супу трохи білого вина.
Читайте також:
Такого ви точно не куштували: рецепт прозорого холодцю по-одеськи, який закохуються з першої порції.
Навіть одного тазика вам буде мало: старовинний рецепт найсмачніших вареників по-гуцульськи
Від такої смакоти ніхто не відмовиться: рецепт салату з крабових паличок та печінки тріски