Рибне філе (у мене судак; можна взяти іншу рибу – хек, мінтай) – 500-600 г | ||
Олія - 100 мл | ||
Цибуля – 2 шт. | ||
Томатний соус – 3 ст. ложки | ||
Червоний мелений перець – до смаку | ||
Рибний бульйон – 250 мл | ||
Часник – 0,5 головки | ||
Зелень – 2 ст. ложки рубаної | ||
Сіль за смаком | ||
Лавровий лист – 1-2 шт. | ||
Перці горошком – 5-6 шт. |
Для рибного бульйону маю заморожені обрізки лосося. Заливаю їх водою, доводжу до кипіння, кидаю лавровий лист, пару перців горошком. Варю 40 хвилин.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЦибулю подрібнити і спасерувати на олії.
Додати томатний соус та червоний мелений перець.
Влити бульйон і трохи посолити. Довести до кипіння.
Залити бульйоном із цибулею.
Заправити розтертим часником та зеленню. Накрити кришкою та поставити в духовку. Запікати печеню з риби 50 хвилин при 180 градусах (з огляду на час нагрівання духовки).
До столу печеню з риби подавати в горщику. До риби можна відварити картоплю.