• Капуста білокачанна - 500 г
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.
  • Перець солодкий болгарський – 0,5 шт.
  • Зелень – за смаком

Маринад:

  • Рафінована соняшникова олія - ​​70 мл
  • Цукор - 0,5 ч.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Оцет - 1 ч.л.
  • Вода - 0,5 ст.л.
  • Часниковий порошок – 1 ч.л.
  • Паприка солодка мелена копчена – 1 ч.л.

Капусту шаткуємо тонко, моркву натираємо на великій тертці, перець і цибулю наріжемо півкільцями.

Змішаємо в окремій мисці часник гранульований, паприку, оцет, сіль, цукор, воду. Розмішаємо, щоб усі інгредієнти з'єдналися.

Викладаємо отриману кашку в миску з овочами.

У ковші підігріємо до гарячого стану олію і гарячим виливаємо її в миску з овочами.

Перемішуємо. Додамо нарізану зелень.

Ну, а далі - подаємо або відразу, або дамо настоятися 30 хвилин.

Читайте також:

Ніякого цукру та жодного оцту: як приготувати ідеальну квашену капусту перед святами

Обов'язково поставте на новорічний стіл: рецепт класичного вінегрету із квашеною капустою

Такої смакоти ви точно не куштували: рецепт закарпатського борщу з копченими реберцями, квашеною капустою та квасолею

Перекладіть її в інше місце: як потрібно правильно зберігати капусту, щоб вона не гнила і не чорніла