Рецепт грибного паштету з волоськими горіхами:

Інгредієнти:

  • 500 г свіжих печериць
  • 2 середніх цибулі ріпчастих
  • 240 г вершкового масла
  • 40 г волоських горіхів
  • 2 ст. коньяку
  • Сіль та перець за смаком
  • 2 варені яйця

Процес приготування:

  1. Почнемо із підготовки інгредієнтів. Вимийте печериці та наріжте їх скибочками. Також дрібно наріжте цибулю.

  2. Розігрійте половину вершкового масла|мастила| в сковороді і додайте|добавляйте| нарізану цибулю. Гасіть цибулю на повільному вогні до отримання м'якості.

  3. Додайте нарізані печериці до сковороди. Посоліть і поперчіть до смаку. Тушіть гриби разом із цибулею приблизно 15 хвилин, даючи їм повністю охолонути.

  4. Поки гриби остигають, дрібно нарубайте волоські горіхи.

  5. За допомогою блендера подрібніть усі інгредієнти (гриби, цибуля, волоські горіхи) до отримання м'якої, однорідної та пишної маси. При необхідності додайте|добавляйте| сіль|соль| і перемішайте.

  6. Додайте коньяк до паштету та ще раз перемішайте.

  7. Відваріть яйця і дрібно наріжте.

  8. Додайте варені яйця до паштету та обережно перемішайте.

  9. Перекладіть готовий паштет з печериць з волоськими горіхами в скляну банку і поставте в холодильник на годину, щоб паштет набрав смаки.

Подавайте грибний паштет з багетом, солоними крекерами, млинцями, тарталетками або коржиками. Бутерброди з цим паштетом будуть справжнім частуванням для ваших близьких і гостей.

Смачного!

Читайте також: