Рецепт грибного паштету з волоськими горіхами:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 500 г свіжих печериць
- 2 середніх цибулі ріпчастих
- 240 г вершкового масла
- 40 г волоських горіхів
- 2 ст. коньяку
- Сіль та перець за смаком
- 2 варені яйця
Процес приготування:
-
Почнемо із підготовки інгредієнтів. Вимийте печериці та наріжте їх скибочками. Також дрібно наріжте цибулю.
-
Розігрійте половину вершкового масла|мастила| в сковороді і додайте|добавляйте| нарізану цибулю. Гасіть цибулю на повільному вогні до отримання м'якості.
-
Додайте нарізані печериці до сковороди. Посоліть і поперчіть до смаку. Тушіть гриби разом із цибулею приблизно 15 хвилин, даючи їм повністю охолонути.
-
Поки гриби остигають, дрібно нарубайте волоські горіхи.
-
За допомогою блендера подрібніть усі інгредієнти (гриби, цибуля, волоські горіхи) до отримання м'якої, однорідної та пишної маси. При необхідності додайте|добавляйте| сіль|соль| і перемішайте.
-
Додайте коньяк до паштету та ще раз перемішайте.
-
Відваріть яйця і дрібно наріжте.
-
Додайте варені яйця до паштету та обережно перемішайте.
-
Перекладіть готовий паштет з печериць з волоськими горіхами в скляну банку і поставте в холодильник на годину, щоб паштет набрав смаки.
Подавайте грибний паштет з багетом, солоними крекерами, млинцями, тарталетками або коржиками. Бутерброди з цим паштетом будуть справжнім частуванням для ваших близьких і гостей.
Смачного!
Читайте також: