Рулетики з лаваша з консервованою рибою – чудова закуска, яка ідеально підходить для пікніка, вечірки або просто як перекушування. Ця страва не тільки дуже смачна та ситна, але й легко приготувати. Особливо привабливо те, що його можна начинити різноманітними начинками, а щоразу отримати новий смак.

Детальніше про приготування рулетиків з лаваша з консервованою рибою читайте в нашому матеріалі.

Для приготування рулетиків з лаваша з консервованою рибою нам знадобиться:

  • Рибні консерви – 1 банка (240 г)
  • Лаваш тонкий – 2 шт.
  • Салат листовий – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сирок плавлений – 2 шт. (По 80 г)
  • Капуста пекінська – 100 г
  • Часник – 3 зубчики
  • Майонез – 80 г

Спосіб приготування рулетиків з лаваша з консервованою рибою:

Натріть плавлений сир на середній тертці, помістіть його в морозильну камеру на 15 хвилин для рулетиків з лаваша з консервованою рибою.

Змішайте майонез із подрібненим часником.
Наріжте пекінську капусту і відваріть яйця круто, після чого натріть їх на тертці для начинки для рулетиків з лаваша з консервованою рибою.

Відкрийте консервовану рибу, подрібніть її вилкою.

Розмажте лаваш майонезом, посипте сиром та капустою. Повторіть цей процес з іншим аркушем лаваша, потім згорніть його в рулет, щільно притиснувши листя один до одного.

Загорніть рулет у плівку та охолодіть у холодильнику на пару годин.

Перед подачею прикрасьте листям салату страву, на яку викладатимете рулетики з лаваша з консервованою рибою.

Наріжте рулет на шматочки товщиною приблизно 2,5 см і викладіть на блюдо.

Ось і все, смачна закуска – рулет із лаваша з консервованою рибою – готова!

Читайте також:

Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лаваша з сиром та картоплею

Виходять надзвичайно ніжними: рецепт курячих крилець, запечених в апельсиново-соєвому соусі. Готуються у рукаві

Таке подають тільки в ресторанах: рецепт ніжної та апетитної закуски з шинкою та хурмою