Одеські биточки зі смаженої тюльки – це тонко нарізане філе, обвалене в тісті та обсмажене до золотистої скоринки. Це проста і швидка страва, яку приготувати навіть новачкові в кулінарії не складе труднощів. Дотримуйтесь інструкцій нижче, щоб створити смачні та апетитні одеські биточки зі смаженої тюльки.

Докладніше про приготування найніжніших одеських биточків зі смаженої тюльки читайте у нашому матеріалі.

Для приготування найніжніших одеських биточків зі смаженої тюльки нам знадобиться:

Спосіб приготування найніжніших одеських биточків зі смаженої тюльки:

Візьміть 400 г тюльки та очистіть її для одеських биточків зі смаженої тюльки, видаливши голову та хребет, щоб залишилося тільки філе. Посоліть до смаку і додайте 1 ст. л. оцту. Добре перемішайте.

В окремій чаші змішайте 200 г борошна, 200 мл молока, 2 яйця та щіпку солі. Ретельно вимішайте тісто для одеських биточків зі смаженої тюльки до густої сметани.

Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії. Викладіть на сковороду 5-6 філе тюльки, склавши в одну гірку, а потім залийте зверху 2-3 ст. л. розведеного тіста для одеських биточків зі смаженої тюльки.

Смажте одеські биточки зі смаженої тюльки з обох боків по 2-3 хвилини на середньому вогні, доки з'явиться золотиста скоринка.

Перед подачею посипте одеські биточки зі смаженої тюльки лимонним соком і посипте дрібно нарізаними зеленими стеблами цибулі.

Це дуже простий рецепт, і приготування одеських биточків зі смаженої тюльки не триватиме багато часу!

Читайте також:

Це смак вас точно здивує: рецепт швидких закусочних бутербродів по-шведськи

Накладатимете відразу двома вилками: рецепт гарбузової пасти з пармезаном і моцарелою

Не викидайте зіпсовані яблука: робимо домашній сир за старовинним литовським рецептом