Рулет з м'ясом і яйцем, який робиться в чорному хлібі, - цю страву можна подавати як гарячою, так і холодною, роблячи її ідеальним вибором для різних випадків - від сімейного обіду до вечірки з друзями. Приготуйте фарширований буханець сьогодні, щоб порадувати своїх близьких особливим делікатесом, який не тільки смачний, а й вражаючий за своїм виглядом.

Детальніше про приготування рулету з м'ясом та яйцем, який робиться у чорному хлібі, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування рулету з м'ясом та яйцем, який робиться у чорному хлібі, нам знадобиться:

Фарш домашній (яловичина та свинина) – 500 г
Морква середня – 1 шт.
Цибуля середня – 1 шт.
Яйця – 3 шт. (Одне сире у фарш, варені в начинку)
Часник – 2-3 зубчики
Сіль, перець червоний гострий та чорний мелені (а так кому що подобається зі спецій для фаршу)
Хліб чорний
Зелень (петрушка, кріп)

Спосіб приготування рулету з м'ясом та яйцем, який робиться в чорному хлібі:

Додаємо у фарш для рулету з м'ясом та яйцем, який робиться в чорному хлібі, подрібнену цибулю та терту моркву (трьом їх на дрібній тертці), солимо і перчимо до смаку. Додаємо видавлений часник і гостру гірчицю, якщо хочете надати страві гостроти. Вбиваємо яйце та ретельно перемішуємо всі інгредієнти. Ставимо фарш у холодильник на 1 годину для приготування рулету з м'ясом та яйцем, який робиться у чорному хлібі.

Дрібно ріжемо варені яйця та свіжу зелень (можна використовувати петрушку та кріп) і перемішуємо їх разом.

Використовуючи буханець хліба, вирізаємо з нього м'якуш, залишаючи стінки товщиною приблизно 1 см. Потім починаємо щільно викладати шарами фарш і суміш із зелені та яєць усередину вирізаного хліба. Якщо фарш не містить жирних інгредієнтів, можна додати кілька шматочків вершкового масла згори та знизу.

Закриваємо хліб зрізаною скоринкою та закріплюємо його зубочистками, щоб створити рулет. Змащуємо фарширований буханець вершковим маслом і поміщаємо його у форму, попередньо вистелену папером. Ставимо рулет в духовку на 30-40 хвилин при температурі 180-200 градусів (залежно від особливостей вашої плити). Для запобігання підгоранню хліба ставимо ємність з водою на нижню полицю духовки.

Після цього дістаємо рулет із духовки, загортаємо його у фольгу і знову ставимо в духовку на 30-40 хвилин. Хліб буде готовим.

Рулет з м'ясом і яйцем, що робиться в чорному хлібі, - це ідеальна закуска, яку можна подавати як гарячою, так і холодною!

Читайте також:

Такого ви точно ще не куштували: рецепт пирога зі свіжомороженою мойвою та цибулею

Ви будете на сьомому небі від задоволення: рецепт картоплі, фаршированої куркою та грибами

Ось саме такий і продають бабусі на ринку: рецепт домашнього сиру з молока та кефіру