Наріжте цибулю великими шматками, складіть разом із ребрами у форму для запікання. Поставте в духовку на 180°C на 30-40 хвилин. Дайте охолонути.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяРазом з ребрами запікайте буряки в духовці протягом 1,5 години, попередньо загорнувши кожен у фольгу. Охолодіть, зніміть шкірку та наріжте кубиками.
Наріжте другу цибулину дрібним кубиком і посмажте на сковороді з вершковим маслом, додайте|добавляйте| частину буряка і реберця.
Для соусу змішайте сметану, гірчицю, хрін, додайте соус до сковороди. Влийте молоко і залиште випаровуватися.
Окремо на сковороді посмажте буряк та цибулю на вершковому маслі, додайте сіль, чорний перець.
Для подачі викладіть в тарілку реберця з буряком, додайте окремо смажений буряк і цибулю.
Читайте також:
Так робили за старих часів: для чого при варінні м'яса наші бабусі клали порожню чарку в каструлю
Ідеально під курку, котлети чи свинину: рецепт зеленої аджики по-кавказьки на зиму
Це просто божественно: рецепт свинини, запеченої в рукаві з яблучним соком