• Сало свіже – 1 кг;
  • Морква – 1 шт.;
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт;
  • Яйце куряче свіже – 1 шт;
  • Насіння кмину – 1 ч. ложка;
  • Перець чорний мелений – 1 ч. ложка;
  • Сіль за смаком

Сало нарізати невеликими шматочками і пропустити через середні грати м'ясорубки.

Моркву очистити та натерти на великій тертці.

Цибулину очистити та подрібнити.

До меленого сала додати моркву, цибулю, яйце, насіння кмину, перець та сіль.

Масу ретельно перемішати до однорідності.

Викласти суміш у пакет для запікання, добре утрамбувати, спустити повітря, міцно зав'язати та сформувати у вигляді рулету.


Щоб пакет не розвернувся, обмотати рулет марлею та зав'язати.

Занурити рулет у киплячу воду.

Виріб варити 1 годину, а потім вийняти, зняти марлю та остудити до кімнатної температури.

На рулет покласти дошку і притиснути якимось вантажем, наприклад, банкою, наповненою водою.

Готовий рулет нарізати скибочками і подати з|із| чорним хлібом, хріном або гірчицею.

Читайте також:

Що буде з цінами на м'ясо, фрукти та овочі: українцям розповіли, до чого готуватись

Українців попередили: алгоритм розрахунку пенсій можуть міняти. Що розповів міністр

Виїзд за кордон з 1 вересня: кому з чоловіків дозволять залишити Україну